Michael Jackson - They don´t care about us

Låten jag kör på hårt nu!



/Stoor

Dagen och kvällen!

Klev upp rätt behaglig tid runt 12 slaget, efter en sen natt där ett antal missade bussar gjorde hemgången seg. Åkte till stan och gled runt lite, hittade en mössa för framtida bruk och tog en "lunch" på waynes!

Kvällens planer ser ut att bli nykter på en fest, ett helt gäng ska festa och tänkte hänga med dom dit om de inte händer något annat, kan ju blir kul? Annars har man bilen redo för att dra någon annanstans. Ifall de urartar eller helt enkelt blir tråkigt!

Just nu njuter jag av Michael Jacksons magiska toner, med ett glas trocadero i ena handen, i väntan på att ett avsnitt Gossip girl är på väg.

/Tack för mig! Stoor

Kusinen

Citat från kusinen Samuel, 5

Samuel: Jag ska till Sydafrika!
Min far: Oj, det är långt att åka dit.
Samuel: Ja, och det är lika långt hem.

Samuel: Jag är Henriks enda kusin.
Min moster: Nej han har ju flera.
Samuel: Ja men jag är ju den bästa.

Det är dags för...

... fredagsmys!




/Egget

Childhood



Brings back the memories..

/Egget

Vafan händer i helgen då?

Jag har fan ingen aning om vad jag ska hitta på, har lamnat de flesta förslag öppna så vi får se vad det blir! Hade tänkt avstå alkohol i helgen då jag fortfarande inte hämtat mig sen förra helgen, eller jag har hämtat mig men tanken på sprit av alla dess slag får mig att vilja avstå så jag gör nog så!



Igår hände nåt fruktansvärt tragiskt, nämligen att Hammrby som jag alltid följt och hållt på åkt ur Allsvenskan, kändes väntat men ändå riktigt tråkigt, nu blev plötsligt Allsvenskan lika intressant som att kolla på "våra bästa år" på en lördagkväll. Vilket är tråkigt, istället får man följa Superettan 100% men men sånt händer, kanske kommer vi tillbaka och blir starkare än någonsin! Nåt måste ju hända och nu har det hänt, jag tror på en topplacering i Allsvenskan om ca 3-5 år för Bajen, söder bröder glöder!

/Stoor

Operation cancelled

Juste, operationen som skulle skett imorgon är inställd. För att göra en lång historia kort ansåg en överläkare att det var onödigt att ta bort dom. Detta innebär att jag kan påbörja mitt Entourage-maraton, ja när som helst egentligen!

Imorgon kommer förresten en av de coolare killar jag vet på besök, nämligen min kusin Samuel. Vi får se hur gärna han vill vara med på bild men jag hoppas att han showar lite för kameran så ni får se han.

/Egget

Träffad?



Man känner ju sig lite träffad..
Ps. syftar på George i den blå jackan. ds.

/Egget

Back in town!

Sådär ja, hemma från Uppsala. Har varit trevligt, fått se hur far har det därnere och även se en riktig studentstad. Blev riktigt sugen på att börja plugga faktiskt. Eller ja, inte börja plugga vem fan är sugen på det? Mer att leva studentlivet. Fast om man verkligen kommer på vad man vill göra måste det vara riktigt skoj!

Ska väl försöka ta igen lite bloggande nu resten av veckan! Tills dess..



OBS! Kolla in på videon, ocoolare tjej får man ju leta efter.. Har bara hört låten på radio och då bildas ju en bild om hur person som sjunger ser ut, den sprack ju rätt hårt får jag lov att säga.

/Egget

Dagens Aqua nova

Jobbet gick rätt bra! Sjukdomen är lite bättre och idag föreslog några vänner att vi skulle dra till Aqua Nova, visst tänkte jag, kan va kul! så vi drog dit!

Satt mest i bubbelpoolen och kopplade av, några tyckte likadant så de blev mest sånt. Man har ju tydligen blivit för gammal för att åka en massa ruschbanor, inte alls lika kul som de va en gång i tiden. Men men trevligt var det iallafall. 

Ingen alkohol blir det i helgen heller, efter helgens misslyckade blir de att ta det lugnt. Malin brände den sista chansen att få mig att gå ut genom att banga att åka en liten ruschbana så jag står fast vid beslutet!

Nu blir de att somna tidigt! Uppgång 05:25 som vanligt. 

/Stoor 

Knarkar halstabletter



Har nu käkat en ask läkerol i inbillan att min hals ska må bättre, förmodligen bara sämre i magen! men men vad gör man inte för att kunna jobba, de är för dyrt att stanna hemma.

Nu fortsätter min kväll med dubbelavsnitt av two and a half men!

/Stoor

Sliten Måndag, och en Söndags rewiew

Gårdagen var en av de värsta bakisdagarna jag haft, mådde illa nästan hela dagen och bara låg i sängen. Men de hade man väl förtjänat, dock var det ganska skönt att just inte göra någonting!

Men idag mådde jag fortsatt dåligt vilket inte gillades. Jag var trött och va inte den gladaste personen på jobbet, åt ute med Farsan igen på jobbet, tog en pasta vilket var ett steg i rätt riktning när de gäller kosten!

Dagen blir nog lugn, kanske bär det av på något jag vet inte. Just nu är det bara skönt att känna att man klarat Måndagen. Om 4 dagar är det helg, vilket känna optimistiskt men jävligt skönt att säga!

/Stoor

Michael Jackson - Will you be there



Sjukt mäktig låt.

/stoor

Uppsala

Har precis packat väskan ska nämligen ner till far i Uppsala och hälsa på lite. Ska bli kul och se hur han har det därnere och även se hur en riktig studentstad ser ut.

Förhoppningsvis får jag låna hans dator så jag kan blogga lite därifrån. Ska i och för sig bara vara borta någon dag men ändå!

Vi hörs väl därifrån då!

Xoxo Egget

Helgen

Fullspäckat schema igår, först Högskoleprov mellan 9 och 16. Det gick helt klart över förväntan och jag är nöjd med poängen 1,4. Sen fanns det väl egentligen bara en sak att göra, all-in. Lär ju fira det goda resultatet på provet och att jag inte varit ut på tre helger.

Det började hos Kroon som sagt, riktigt trevligt för att sedan dra sig mot Etage (vad annars?)
Allt som allt var det en sjukt bra kväll men kan inte säga att dagen idag är lika bra.

Glömde tyvärr kameran hemma igår så blev inge bilder men nästa gång så. När det nu blir

/Egget

Gårdagen

Allt började med en trevlig förfest hos Kroon. Mycket kul folk och god stämning! Allt började bra, men sen när själva mittpunkten Etage skulle blanda sig i min kväll spårade det ur. Ett 15 minuters beskök på toaletten va de jag klarade av, betalade 100 kr för en knapp kvart, jag kände att jag inte orkade mer. Så jag drog.

Väl vid busshållsplatsen träffade jag Reynir som jobbat, han hade tydligen stått brevid mig länge utan att vi märkte varann. Han hade sett mig må skit, och jag lämnade några spår efter mig på hållplatsen.

Jag lyckades missa bussen på grund av att jag inte hade lösa pengar utan fick gå och ta ut, så jag gick till grand hållplatsen istället, väl där somnade(!) jag och missade bussen, vaknade sedan upp och ringde reynir för att kolla om jag missat bussen, de hade jag gjort, han var redan hemma. Så jag somnade om och väntade på nästa buss. Tog den och träffade farsan och Annelie, och tog mig tryggt hem. 

/Stoor 

Topp 3 Howard citat!



Howards topp 3!

1. Howard kör ett slags dansspel på tvspel och gör tydligen bra ifrån sig, han hoppar av mattan, ser nöjd ut och kläcker ur sig: "Grab a napkin homie, cause you just got served;)"

2. De har beställt mat och Penny och Howard sitter brevid varann i soffan, Leonard delar ut maten. Penny: Iam the dumplings, Howard: yes, you are;) Penny: creapy Howard. Howard: creapy good or creapy bad?
Leonard: who was the shrimps with lobstersauce? Howard: that whould be me, come to papa you uncoacher delight. I´m not nesseserly talking to the food;)
Penny:...sit over there.

3. Penny och Leonard hade precis haft sex och möter förvånande Howard i köket, efter lite småsnack säger han:
"btw i couldn`t help overhearing your big finish, BRAVOO Lenord!" Det blir ett riktigt asgarv från "publiken" och de andra två suckar tungt.

/Stoor


Morgondagens derby

Det som händer i Stockholm imorgon har inte hänt på flrera flera år inom fotbollen. Vanligtvis de senaste 9 åren har Bajen oftast varit topplaget, och AIK inte hittat rätt, varav en vända ner i superettan. Nu sker det motsatta, AIK i topp och Bajen mot superettan. Jag tycker båda delarna är tragiska.

Bajen är mitt lag, därför kan jag ses som partisk när jag skriver detta, men så är inte fallet. Utan Hammarby blir det färre derbyn, mindre media eftersom Stockholmslagen är de första medierna vänder mig mot, de njuter av att Bajen och Djurgårn ligger där de ligger. Intresset kommer tappa otroligt. Det blir 5 "storlag" och 11 mediokra lag som knappt kan locka till sig 5000 på matcherna. Det missgynnar alla, inte bara Hammarby och Djurgården. Läste häromdagen att AIK tappar 8 miljoner i intäkter om de båda åker ur. Därför hoppas jag för svensk fotboll och för mig själv att Bajen skräller imorgon och tar minst 1 poäng. AIK är värda att komma topp 3 inte bättre, i min värld vill jag att de vinnande laget försöker lira anfallsfotboll och är väldigt kreativa. Nu är Göteborg och Elfsborg bättre på det, försvar är viktigt, men väldigt tråkigt.

mitt tips imorgon vill jag inte ge ut, jag håller bara tummarna, låt oss se Hammarby i Allsvenskan ett år till tack.

/Signerat Stoor

Kvällens bjudningar

Sitter just nu efter en lång stanvända med en nyinköpt jacka samt inköpt alkohol hos Joel och för för festar med fifa. Dagens blunder från min sida var en 4-0 förlust, obegripligt med tanke på min fina form tidigare i veckan. Men men grattis Joel, revanch snart tack.

Kvällen styr vidare med hjälp av Henke och hans bilhjälp, väl där lämnar vi bilen och fortsätter förfesten.

Det slutar förmodligen på Etage, men man vet aldrig med detta folk man hänger med, kanske slutar kvällen helt annorlunda. Varje kväll går jag in med målet att påbörja Söndagen som grabbarna i "The hangover" eller svenska översättningen "Baksmällan", det har hänt en gång att jag lyckats, de är bara att hoppas att de händer igen! Helt ovetande om vad som hänt och bara vara! De är så jag vill ha de.

/Signerat Stoor

Kvällen som var och morgondagens äventyr

Tove kvar i idol, skönt!

Morgondagen blir förhoppningsvis legendarisk som de brukar bli såhär runt den 25e. Tänkte ta en vända på stan och kika vinterjackor, fick höra att min jacka var för tunn idag.. Sen blir de förhoppningsvis en tidig start på förfesten så man kommer igång. Ju tidigare desto roligare brukar de bli. Skönt att Henke gör comeback från sin sjukdom och är därmed tillgänglig för utgång.

Har inte mycket mer att säga, får hoppas att allt löser sig imorgon bara!

Hörs vidare imorn!

/stoor

Idol

Tåget rullar vidare, de svagaste vagnarna hakas av. I loket sitter Erik och kör tävlingen dit han vill och skiter i att följa rälsen. Ett försök till att vara ordvitsig, gick väl sådär..

Skönt och se att "Horan" (Hocker) åkte ut, han är för klen helt enkelt. Det räcker tydligen inte längre att se någorlunda söt ut.

Nog om det, Högskoleprov imorgon.. Sådär lagom lockande men man får ju  fira det sen så det ser vi framemot!

Ses i dimman imorgon hoppas jag? Tills dess bjuder jag på en låt av ett av mina absoluta favoritband!



/Egget

Citat

"För min första check jag fick?, den la jag på en limosine, tog med mig två tjejer, och drack en flaska champange"

/Stoor

Fredagsmys!

Vad annars liksom? Det är ju Idol!

Lite småroliga grejer som hänt idag. Konversation på McDonalds:

Camilla: Kanske ska till Frankrike nästa år, till Nice.
Adde: Jaha, och se lutande tornet i Nice?
(tystnad, alla tror det var ett dåligt skämt av Adde)
Pål: Det heter ju lutande tornet i Pisa..
Adde: Haha, juste..
Resterande: Hahah!

En mycket nära person till mig läser tidningstablån:

Den nära personen: Jaha, vad kan man somna till ikväll då? "Trädgårdsfredag", hur upphetsande kan det bli? Bara namnet får ju en att vilja dra 5 vinare och gå och dö.

Mycket garv på det där!

/Egget

Mammas pojkar



00:00-01:41. Oskulds-snacket mellan Bobby och hans mamma.

Thats why I love thursdays!

/Egget

Inlåst

Haha, kan inte sluta garva åt detta. Reaktionen och sättet han säger "men lägg av" är ju underbar.



1:36-1:40.

/Egget

Virgin? No..

Fan gillar torsdagar alltså! Mammas pojkar och Inlåst,  två helt olika program men lika underhållande. Hur kan man inte älska Naima, Bobby's mamma liksom?

Bobby: Mamma! Du kan inte gå runt och fråga om alla är oskulder.
Naima: Jo det kan jag visst e
Bobby: Du är bara för mycket.
Naima: Nej jag är inte för mycket.

Tilläggas ska ju att Naima uttalar allt med grymt skön brytning! Youtuba det och försök hitta det, underhållning på hög nivå.

/Egget


Till MJ och krossa han

Dags för ännu en FIFA kväll, de lär väl bli vinst då motståndet inte är så bra, MJ är inne i en formsvacka, 6 raka förluster tar hårt. Stoor är dagens spel!

Junkyard = Spotify

Till alla som gillar Junkyards kläder! 15% nu tydligen på hela sotimentet om man är medlem på Spotify. Mer påläst än så är jag inte!

tack och hej /Stoor


Barcas förlust



Hade jag spelat 100 kr på Rubin Kazan hade jag varit ca 2000 kr rikare nu, vad är oddsen att dom vinner liksom? tydligen 20 gånger pengarna.

1-2 i en match där som vanligt Barca dominerade, Kazan var farliga i sina kontringar, mendan Barca bara rullade på. Ingen verkade bry sig om dom skulle vinna eller inte. Och jag är verkligen inte orolig över ett missat avancemang, de fixar dom enkelt. De var de här som behövdes, en stor "motgång" om man ens kan kalla de en motgång. Nu kan man vänta sig ett Barca som kör över sina motståndare igen, väckarklockan har ringt. It´s showtime!

Måste även tillägga att jag hållit på Barcelona sedan 1996, så jag är inte en av dom som håller på dom pga zlatan.

/Stoor


Gårdagens derby från läktarplats



Höga förväntningar från min del då slaget om siljan skulle ske. Storebror Leksand mot Lillebror Mora.

Vi blev bjudna på matchen av ett företag som sammarbetar med HSB där jag jobbar. Och TUR var väl de!

Det var en av de sämsta matcherna jag sätt, inte bara live utan även på TV. Leksand var otroligt sega och de såg ut som att alla hade oslipat, när de väl hade pucken verkade det ligga en aura runt leksingarnas klubbor, varenda puck studsade och Mora kunde enkelt bryta. Däremot var jag imponerad av Mora, wow vilken skillnad på skridskoåkningen! de hade fart, de hade tempo, de kunde skjuta (även direktskott), de hade finess! Allt som saknades i Leksands spelare. Egentligen är jag inget Leksands fan, utan håller väl Mora högre men även där inget super fan. Men anledningen till lackningen över den dåliga matchen vara att Leksand drog ner hela matchen i botten. Mora kändes som ett elitserielag, Leksand ett mittenlag i allsvenskan.

/Stoor

Entourage



Min underhållning efter operationen.

/Egget

Bambi



Ifrån nattens NHL. Mitchell on Toews. Toews goes Bambi.

/Egget

Starbucks!

Störande att mina inlägg kommer upp två gånger då.. Skit samma, detta är värt att komma upp två gånger!

Starbucks kommer till Sverige! Efter nyår öppnar det först cafét på Arlanda och det kommer sedan, om det går bra, att expandera och komma till fler städer över hela Sverige.

Var fullkomligt kär i Starbucks när jag var i New York för ungefär ett och ett halvt år sedan.




/Egget


Das geht ab

Ska inte tråka ut er med mer hockeysnack men Pelle Prestberg, sådär gör man bara inte..

Bjuder på en Bugge-låt!



/Egget

Das geht ab

Ska inte tråka ut er med mer hockeysnack men Pelle Prestberg, sådär gör man bara inte..

Bjuder på en Bugge-låt!



/Egget

Rubrik

Bör man inte kunna förvänta sig att allsvenskans bästa lag på pappret ska gå in och köra över "ungdoms-Mora" på hemma-is? Nej istället blir dem totalt sönderkörde av Mora. En period kvar att försvara lite stolthet.. 

Stoor borde dock vara nöjd, han ser matchen på plats och är lite av ett Mora-fan. 

Dagens citat: "Vi ska hitta dig en tjej med lite större bröst"

/Egget 


Rubrik

Bör man inte kunna förvänta sig att allsvenskans bästa lag på pappret ska gå in och köra över "ungdoms-Mora" på hemma-is? Nej istället blir dem totalt sönderkörde av Mora. En period kvar att försvara lite stolthet.. 

Stoor borde dock vara nöjd, han ser matchen på plats och är lite av ett Mora-fan. 

Dagens citat: "Vi ska hitta dig en tjej med lite större bröst"

/Egget 


Derby

Leksand-Mora, Andreas Johansson debuterar, ska man kika?

Klart man ska!

Dagens citat kommer sen.

/Egget


Operation

That's right! Nästa fredag lägger jag mig under kniven för att fixa till mina käkben, vill ha dom lite manligare och mer markanta. Tycker dom är lite för pojkaktiga nu så jag hoppas att allt ska gå bra!

Nej klart jag inte ska operera käkbenen, dock ska mina halsmandlar bort nästa fredag.
Lär börja ladda ner/köpa avsnitt av någon serie som jag kan underhålla mig med under tiden jag kommer vara hemma efter operationen.

Förslag?

/Egget

Tik tok



Sådär!

/Egget

Kaaabom Kazan!

Skönt och se Barca ta stryk, på hemmaplan dessutom! Har aldrig riktigt gillat lag som "alla" andra håller på.
Känns som att Barca har mycket medgångsupportrar runt om i landet och när Zlatan kom var tydligen Barca laget att hålla på.

Kan dock inte ta ifrån från dem att dem spelar vacker fotboll, kanske den bästa i världen, och att dem har världens bästa fotbollsspelare i laget i Messi men att hålla på Barca för att dem är bäst känns lite.. horigt.

Vilka håller jag själv på då? Nja har inget lag direkt jag följer, förlorar med, vinner med eller så utan gillar mest lag pga av att dom har någon bra spelare. T ex Chelsea och Drogba, Valencia och Villa, Villareal och Eguren.

Blev ett fotbollsinlägg från mig, oddsen på det är ungefär lika höga att Rubin Kazan skulle slå Barca idag. Tycker det egentligen är en rätt tråkig sport i allmänhet, tittar hellre på hockey, basket eller amerikansk fotboll, för att ge några exempel.

Ska ge er en låt sen också, ingen ny låt men en lite små-skön låt!

/Egget

Hundtricket

Läs kommentaren på "häst-inlägget". Får lite vibbar av att han kanske vill ingå i ett förhållande med mig eller Stoor. Eller använder han bara en annorlunda taktik för att få läsare?

Påminner mig lite om Simon i Hundtricket som är kär i kärleken och han verkar ha samma "problem". Det kanske inte är ett problem, vad vet jag, kan väl egentligen bara önska honom lycka till i sitt uppdrag!

Good luck man!

/Egget 

Horse-woman



Och ni som kallar mig sjuk..

/Egget

"Live to win"



Nu i mina händer! Jag tror och hoppas den är kung!

/Stoor

Trafficking

Varit på lite ärenden idag, sökt lite jobb, fixat däcken på bilen eller fyllt dom med rätt mängd luft, vart på lager 157 och kollat. Lär fixa en ny jacka då jag enligt många "har en sån jävla tunn jacka!".

Dagens citat:

MJ: Då lär vi ju fixa så man får en var..

/Egget


Lagbild: Vilket gött gäng!



/Stoor

The big bang theory



Ni som har missat Big Bang Theory har verkligen gjort bort er! Läser ni detta är de bara att börja kolla. Humorn i serien är av högsta klass. 4 stycken genier och en livlig tjej som underhåller en i timmar. Deras brist i de sociala är underbart. Howard min och Henkes favorit i serien, har inga gränser när de gäller att få kontakt med tjejer. Lägg till att han smyger in sjuka kommentarer och ni har en förjävla rolig kille! Sheldon är socialt inkompetent men har nu börjat försöka förstå hur andra människor tänker. Han är supersmart och gick ut collage vid 14 års ålder, han har väldigt svårt att sammarbeta och har av många kallats "the most anoying person in the world". Rash är en kille från Indien som inte kan prata med kvinnor om han inte är full, annars är han vanligare till sättet än de två föregående. Leonard är den mest normala av de 4, han är inte lika rolig som de andra men även han kan om han vill, han bor med Sheldon och han är kär i grannen Penny som är den 5e personen i de hela, hon är även den enda som kan den sociala biten. 

Kolla på avsnitten kl 21:55 på kanal 5 på söndagar! Helt klart värt att se!

/Stoor

De är dags att ta tag i träningen!

Snart två månader har gått utan träning, jag som i vanliga fall har kört stenhårt med träningen och främst fotboll. Nu är den slut för säsongen och de återstår att se vart jag ska lira nästa år. Så därför ska jag börja köra stenhårt på gym några månader från och med November. De börjar bli dags att skippa skräpmaten som inte bara händer 1 gång i veckan utan 3.4.5 gånger vilket är för mycket!

/Stoor


Mediakåt?



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5977683.ab

Källa: Aftonbladet

Tur att Stoor håller i bloggandet när jag blir lite lat och oinspirerad, han är som en maskin, bara plöjer på!

Moment of truth för Egget nu, sista pencillin-tabletten igår vilket innebär om ca 3-4 dagar ska jag vara sjuk igen så vi får se hur det går. Jag går in för det med en positiv känsla så det är bara att hoppas!

/Egget

Långdragen gåta



Satt på waynes idag när en kompis drog en gåta för oss, man fick ställa en massa frågor för att komma fram till själva händelsen och han fick bara svara ja eller nej. Efter ett tag blev man helt yr och konstig och blev alltmer frustrerad, men till slut efter ca 30 minuters hårt arbete lyckades vi, sjukt kul med sånna gåtor, fler tack Franklin!

Jag kan köra gåtan för er sen, riktigt jävla kul!

Bjuder på en Bulgarien bild! En resa som förblir oförglömlig.

/Stoor

Inredning!?

Igår va jag hos Malin som för några månader sen flyttade hemifrån, hon har alltså en helt egen bostadsrätt, tror de är en sån iaf. Hon är den första jag känner i min ålder som har skaffat eget, och de fick mig att bli sugen på att också skaffa eget rätt snart i framtiden. Lägenheten hon har är en stor 1a och cool på sitt sätt, vilket har gjort mig insperarad.

Så igår när jag och några till var där hittade jag en IKEA katalog, lutade mig bakåt för att skumma igenom den lite, och blev än mer sugen på att skaffa eget, schyssta möbler osv fanns i katalogen och jag fick direkt en idé om hur jag "typ" ville ha de. De återstår att se när man väl flyttar men jag har börjat insett att de är rätt kul att tänka och börja mixtra sitt framtida boende! De återstår att se när de händer..

/Stoor


Waynes och Hosjö väntar

Kvällen kommer att avslutas med god mat och fika, först knallar jag och äter en kebabtallrik med agge och niklas, sen drar de vidare till Waynes för en kaffe och allmänt häng!

En mindre kul sak var att Hammarbys värsta konkurenter vann med 3-0 idag. Vinst för Örgryte alltså mot Helsingborg, riktigt jobbigt.

/Stoor

Speltips

Gårdagens drag var absolut Aston Villa hemma mot Chelsea till 4,30 på Sv Spel, jag hann inte publicera de igår som sagt, men jag själv såg till att lägga en slant och håvade in lite pengar på detta. Jag tippade även på Sunderland hemma mot Liverpool på topptipset men gick bort på Everton hemma.

Dagens speltips är Villareal borta mot svaga Xerex i spanska ligan, 1,80 på svenska spel.

lycka till!

/Stoor


Låten jag garvar till varje morgon!


Söndag...

Min favoritdag i veckan alla gånger! Fy fan säger jag bara, söndag är deprimerande och borde inte finnas. Som vanligt ser planerna glesa ut på Söndagar, allt är bara degigt och jag har i skrivande stund inte klivit ur sängen än, fast att jag vaknade vid 10 snåret!

Enligt Henke är jag lat!? njaaa..

Men en positiv sak med Söndag är att jag har tid att blogga, vilket kommer ske under dagens timmar!

Hörs senare!

/Stoor

Det är dags för..

... Fredagsmys!



Doodles var där



Adde's tipskuponger var där



Idol var där, och på bilden Horan.. han heter ju så.



Candy-man var också där.


Nu har det återigen varit dålig uppdatering men jag är typ aldrig hemma om dagarna och min mobil från '86 så mobilbloggning känns rätt avlägset.

Igår då agerade jag chaufför åt alkoholisterna och Kia och Emma 

/Egget


Chillmode

Sitter och väntar på idol, hur sjukt? Sjukt sjuuukt!
Ska väl över till Flått snart och kika och det läget är inställt på chillmode ikväll!

Kanske blir lite bilder på lök-kvällen.

Höres!

/Egget

Idol väntar



Idol kommer de bli ikväll som de flesta fredagarna framöver ända tills finalen. Jag har ännu inte bestämt mig var jag ska se den, men jag har en timme på mig att bestämma det! Jag hoppas självklart de går bra för Tove och Erik som jag gärna ser i en final.

See you out!

/Stoor


Besvikelse



Snacka om besvikelse..


/Egget

They still got it



/Egget

En irriterad Stoor

Dagen eller rättare sätt veckan har inte varit någon höjdare för mig, de mesta har gått fel på nått sätt, när jag har varit som mest irriterad och trött så slår jag i typ lilltårn i tröskeln eller så kommer minsta syrran och drygar sig på sitt speciella sätt. Idag var en sådan dag:

Jag hade blivit tillsagd att sätta upp en stor skylt på jobbet för några veckor sen. De har dragit ut på tiden men idag skulle jag till slut göra klart allt och släppa en tyngd på axeln. Vad händer då? jo borrmaskinens batteri tar slut direkt, plockar fram reserv batteriet och inser att även det var slut. Då började jag bli riktigt matt då ett kommande möte på eftermiddagen låg till hand och jag hade bråttom, jag hann såklart inte klart med skylten utan fick åka till mötet...

Ett möte som gick över 40 minuter på arbetstiden, trött och grinig som jag va gjorde att jag inte fick in mycket i huvudet. Vilket i sin tur gjorde allt meningslöst.

En trött dag med andra ord, de kanske vänder i helgen?

/Stoor

Xoxo

Eftersom vi skrapat ihop en del läsare så vore det kul och veta vilka ni är, förutom dem vi redan känner. Så om ni har lust får ni jättegärna bara skriva vad ni heter och hur gamla ni är och gärna länka till eran blogg, om ni har någon så vi får läsa lite om er. Helt frivilligt såklart, det vore bara kul och se!



Mina burgare till lunch, stört gott!

Som sagt, inväntar Mammas pojkar och Inlåst som blir min underhållning för kvällen.
Helgen då, blir lugnt i alla fall. För 3:e (!) helgen i rad, satsar stenhårt på att bli helt frisk!

Vad ska ni göra?

/Egget


Chill-dag!

Precis vad det är idag. Kolla lite serier, göra hamburgare till lunch, dricka 25 liter kaffe!
Grymt skönt, så vi hörs sen! Kanske tar lite bilder från min chill-dag.

Sen får man ju inte missa Mammas Pojkar och Inlåst ikväll. Sjukt att tv4 har två så bra program.

Jaja, hörs sen!

/Egget

Do you remember?



Ja, Olivia det var du som tipsa mig.

/Egget

Lite lätt sleten!



Ligger i sängen och kollar på en trött och betydelselös Sverigematch, har inte så mycket annat att göra i väntan på att lägga mig och ladda med nya krafter till jobbet imon! Veckan går in på Torsdagen vilket betyder helg snart! Har ingen aning om vad som händer då men alltid skönt att vara ledig!

/Stoor

Konversation mellan bloggarna

Jag: Steker du på jobbet eller?

Stoor:
Ja det steker på, lär mig sjukt mycket så nu kan jag fan en del.

Jag:
Fan va nice!

Stoor:
Ja, och inga självmordstankar på morgonen, känns stabilt.

/Egget

Tre skrällar



Hur ofta händer detta? Pata går loss på plånboken och shoppar som aldrig förr!



Pålsson tippar fotboll..


/Egget

Även jag lär köpa A.Carlssons bok

Jag precis som Henke är riktigt sugen på att köpa Andreas Carlssons självbiografi, hörde om den för ca en vecka sen och fick reda på igår att den redan släppts, så imorgon blir de att knalla ner på någon butik och köpa den, av vad jag vet låter den riktigt intressant!

/Stoor

Tragiskt...



En av mina favoriter som Hammarby haft, Charlie Davies kämpar för sitt liv och det finns stor risk att även om han överlever inte kan spela nån mer fotboll.. han var med om en bilolycka där bilen kapades av räcket på mitten, en av passagerarna flög ut genom rutan och dog direkt. Fruktansvärt tragiskt och jag lider verkligen. Hjärtat klappar för Bajen och därmed för Charlie, fight Charlie, fight!

/Stoor

Pitbull



Herregud, han är ju till och med sämre än Black Eyed Peas live..
Och tjejernas outfits, guldiga-leggings och bara en knäppt kavaj?
Men hans låtar är ju sköna dock!

/Egget

Morgonen i bilder



Klockan ringer..



.. inser dock att jag inte har något att gå upp till så kan somna om igen.



Morgon-outfit:
T-shirt: Paul Smith
Shorts: Adidas

Båda plaggen ärvda om far och mor.



Frukost



Läser vad som händer i världen



Morgondosen av mediciner.
från vänster: Papaya-pulver, 6 droppar "av något" i ett glas vatten, pencillin, astma-medicin, nässpray och saltvattenlösning till nässköljning.



Tvåan



Efter tvåan och dusch, klädhög som måste tas hand om.



Taada, klar! Svårt att fixa dagens outfit bild utan syster som fotograf.


Nu blir det lunch!

/Egget

Empire state of mind



God natt!


/Egget

Busy day

Faktiskt, därav dålig uppdatering. Bara varit hem ca 20 min sen halv 1, grymt ovanligt för att vara mig och nu är kameran fixad igen.



Dagens outfit:

Favorit-skjortan: NNO7
Vitt linne: Lager 157
Chinos: Whyred
Klocka: Item



Snart i Egget's bokhylla, Andreas Carlsson's självbiografi!

Tänkte visa er hur min morgnar oftast ser ut, så får ni som jobbar se vad ni går miste om!

Stay tuned!

/Egget

Besök av Magdalena Graaf

Pappa jag och en av mina syrror visste om att pappas (fru) annelie vunnit på postkodmiljonären redan i Torsdags, idag kom Magdalena Graaf på besök med sitt filmteam och delade ut vinsten!

Dom var helt över förväntan, trevliga och lugna och Graaf som var programledare ser ju helt okej ut hon med:) Så de va en jäkla toppen dag idag! Sjukt att de händer, och skjukt att en snygg kändis varit hemma hos oss!

Nu kanske man får se sig själv i TV också, den 23e på tv4s postkodmoljonären!

See you out

/Stoor


Mix Morgon gör min dag

Jag ska bara gå rakt på sak och bara hylla Mix megapols morgonprogram. Så sjukt roliga och intressanta! Adam Alsing är hård och riktigt skön och knäcker de flesta i "sin stund i programmet" Vinn Adams pengar. Lägg då till hans egna låtar innan och efter, geniala!! Den andra i programmet som gör min morgon är Anders Timell, roligare och sjukare person får man leta efter, kung! Han har bland annat förgyllt min morgon genom att sjunga med i Adams egna låtar, berättat om när han städar i sin frus aftonklänningar och "Sporten med Anders Timell", har ni missat detta bör ni som jobbar iaf, slå på det mellan 6-10 då just dessa personer verkar.

En annan skön grej är deras gäster, idag var det till exempel Andreas Carlsson från Idol juryn. Han ska tydligen ge ut nån bok om hur han kommit dit han är idag, intressant tyckte jag och blev faktiskt sugen att läsa boken. Han berättade även att han för sin första check som var värd 10000, hyrde en limo, tog med två tjejer han kände och drog upp en flaska champange, de kallar jag stil!

Later

/Stoor

Goda nyheter

Ja dom duggar tätt nu, först Lagerbäck's avgång och nu Micke Nilsson. 




Enda som fattas är ju att jag skulle bli helt frisk men det kommer väl antar jag.
Jag lovade ju bättring på uppdateringen men det sket ju sig, är allmänt matt nu för tiden. Alla besök hos läkaren och alla pencillin-kurer börjar bli en aning tjatigt. Men men, var tvungen att skriva av mig lite bara.

Nej en frisk Egget är en bra Egget!

/Egget

Tung Måndag!

Har inte känt mig pigg idag kan man säga, dagen började med att jag försov mig, därefter va de svinkallt fram till lunch! Vilket gjorde att jag tappade lusten på jobbet. Och inte nog med det så blev de till att jobba över och skruva ner och bära en stor garderob. Nu är de iaf över och vi ser fram emot några sköna lediga timmar som bland annat ska spenderas på Waynes!

Med det sagt drar jag nu vidare till oväntad terräng! 

/Stoor 

The moment we all been waiting for



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/

Källa: Aftonbladet

/Egget

Ny förbundskapten tack

De flesta man träffade efter matchen skrek avgå Lagerbäck! Nu pallar jag heller inte mer, han ska bara avgå! Jag tror jag får en stor del av folket med mig!

Sveriges otroligt tråkiga spelstil med för många föredettingar gör mig förbannad framför TV rutan! Just själva spelet gör att jag vill därifrån, tack vare att jag verkligen håller på Sverige vill jag ha med dom till VM, men bara därför. Jag vill se ett Sverige som U21 spelar. Därför vill jag ha in 3-4 spelare till från denna truppen + de som redan finns. Spela roll om vi missar ett EM 12, det blir fan så mycket roligare att titta under kvalet och under VM 14 där Sverige kommer att vara om vi agerar nu!

In med Wernbloom på mitten, Bajrami på kanten, G Svensson som grundpelare på mitten, En fröjdig ytterback a la Emil Johansson/Martin Olsson/Mikael Lustig.

Och in med Hasse Backe/Jörgen Lennartsson/Svennis som Förbundskapten med en vass vapendragare vid sin sida! Ge oss underhållning nu!!


Ett tips!

Jag vill passa på att tipsa om en internetklädbutik, topman heter den och är riktigt bra, bra priser, bra kläder! Gillas!

Gårdagen på Rådhus

När slutsignalen gick drog Pål med oss ut för att ta några öl på Rådhuskällaren, det var en deppig stämning hos de flesta och man märkte de lite överallt, till och med när vi kom dit.

Men men vi glömde snabbt förlusten och snackade på om allting, tog sig några bärsa och njöt av ledigheten. Måste säga att det var riktigt skönt att slippa Etage denna helgen, börjar bli allför sliten efter dom kvällarna! Joel kom dansande i kavaj lite salongsberusad och var på hyfsat gott humör, medan vi andra satt och chillade med några järn. Kvällen slutade väl rätt tidigt vilket jag idag tackar för.

Idag blir det att kolla på HAIK i innebandy kl halv 5, ni andra bör se detta lag då de strimmlar av goa individer! Och efter de blir de en fika på Waynes med grabbarna!

See you out!

/Stoor

Sverige missar VM



Gårdagens fiasko med förlust mot Danmark innebär att vi nu missar VM. Det finns en rad anledningar till det! här kommer några:

Sveriges högerback måste bytas ut, Micke Nilsson har haft sina bra dagar och bör lämna över platsen till någon annan då han varken håller defensivt eller offensivt. Mikael Lustig är ett bra alternativ.

Hela mittfältet lär omdistruberas, Innermittfältet måste få mer fart och kreativitet. Kim Källström kan få vara kvar på sin postion bara han inte tar hörnor osv, han var usel på det igår. En bättre Vänstermittfältare är Seb Larsson, man såg direkt att när han kom in blev det mer fart, och så spelar han i Premier Leauge istället för ett dålig dansk liga. Sen vill jag se Emir Bajrami få chansen nästa år på en vänstermittfälts position, han har fart, kreativitet och kan göra sin gubbe, allt det som Sverige saknar just nu.

Anfallet är helt okej bara Zlatan får hjälp, jag måste säga att Henke och Zlatan var bra igår, de va mittfältet som inte hjälpte till, vilket gjorde anfallen uddlösa.

Nu blir tyvärr VM riktigt tråkigt att följa, men jag hoppas mitt andra lag Elfenbenskusten tar sig till VM, så man har nått lag att följa.

tack och hej!

/stoor

Trött

Det blev ju bara än sämre uppdatering, aja det ska bli bättring.

Trött match igår och nu blir det inge av med Sydafrika. En analys av matchen då? Kim Källström kan ju vara världens absolut sämsta frispark/hörnläggare! Får man inte bollen fram till straffområdet ska man fan inte spela fotboll.

Jaja, ska som sagt bättra mig på uppdateringen!

Vi höres!

/Egget

Kanye och Gagas turné ställer in



källa: MTV.se

Två av de bästa och coolaste artisterna som numera finns ställde som sagt in sin planerade turné som skulle pågå under vintern, väldigt tråkigt tycker jag då jag tror de skulle kunna bli något riktigt riktigt häftigt. Båda har ju gjort grymma hits och Kanye West är en av dom jag lyssnat mest på under mina 19 år. Turnén skulle ha hetat "fame kills" men blev nu som sagt inte av. 

Det sags att Kanye ska in på rehab och därav ingen turné, men det är som sagt bara lösa rykten från media som kanske på nåt sätt försöker ge igen eften MTV galan för några veckor sen.  

/Stoor

Hektisk morgon!



Omställningen mellan jobb och ledig kan vara väldigt svårt för mig! För andra helgen i rad flög jag upp i sängen kl 7 på morgonen och började klä på mig och sprang ner till köket, när jag väl börjat äta frukost slog det mig att jag var ledig och hade helg.. well well det var bara att ta av sig kläderna igen och glida ner i sängen igen! Väldigt sjukt de där.

Idag lämnar jag allt öppet, har inga planer fören på kvällen så får se vad som händer!

/Stoor

Fredag natt!

Sitter här med Henke, Pål, Adde och Pata på grand hemma hos mig och bara chillar. De va tänkt att de skulle vara FIFA turnering men min TV ville annat, vi såg på Idol istället och både jag och Henke delade åsikten att Tove var bäst! Jäkla cool tjej!

Imorgon blir det att de Sverige-Danmark, förmodligen på klubben/Etage men vi får se!

En ny bar vid namn Dribblers har öppnat nu här i Falun, speciellt med den är väl att det är 18års gräns istället för stabila 22 som bland annat Pitchers kan ha. Det blir att testa vingarna på den någon helg!

Allra sist vill jag tacka alla som besökt våran blogg idag och alla andra dagar, vi har haft många läsare idag och är mycket glada över detta! Ge oss gärna tips om vad NI vill ha med i bloggen, så blir det roligare att läsa och skriva!

See you out!

/Stoor


Kvällen



Såhär glad blir Egget när han ser att vi idag har strax över 200 (!) läsare!
Stort tack till er som läser och jag hoppas ni fortsätter!



Idol/FIFA-kväll och givetvis åker Italienska landslagtröjan på! Forza Pirlo!
Kameran åker med så det blir nog lite bilder från kvällen senare!

Återigen, stort tack alla läsare. We love you!

/Egget

Kvällens Outfit



Det blir Idol och Fifa turnering som väntat ikväll vilket gillas!

/Stoor

Life's a bitch



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article5929161.ab

Källa: Aftonbladet

/Egget

Helg och allt vad de innebär!

Satt i en traktor för ca 2 timmar sen och bara längtade till halv 4 då jag får åka hem och ta en välbehövlig vila (Väldigt kul att köra traktor btw). Nu är jag hemma och funderar vad som komma skall, idol av nåt slag hade jag väl tänkt mig, återstår att se var. FIFA turnering grabbar?! Jag tycker då de.

Träffade lite oväntat Svenne i börlänge centrum idag, lite halvt sliten gick han knallande då jag körde förbi. Tydligen går det att festa loss rejält på en Torsdag också! Kanske ska prova det nån gång? Även han föreslog FIFA turnering så de ska fan bli av! Annras blir de mest att vila upp sig med en del sömn. Pål ville ta några öl imorgon efter den stora matchen, men vi får se om det blir av!

Nu blir de till att duscha av sig och planera kvällen!

LB23 /Stoor

Dagens

Oj vad dåligt uppdaterat idag, men har haft mycket att göra. Doc imorse, för sedan lunch på stan med mor och syster och sedan fika @ Wayne's.



Dagens outfit



Dagens pose, syrran ville att jag skulle posa i trappan, blev väl lite.. gay.
Men det bjuder jag på!



Dagens lunch, kycklingsallad @ Pralin, rekommenderas!

Kvällen då?
Det blir nog lugnt, känner mig trött och hängig så det blir nog fredagsmys och troligtvis se idol.
Ska bättra mig på uppdateringen ihelgen.

/Egget

Första finalen i Idol imorgon

Jag och ca 1 miljon till följer dagligen idol när det väl går på tv, många tycker de är riktigt bra, många tycker de är töntigt och dåligt. Vissa ser bara tills de bästa gått vidare då de så kallade "TV-Materialet" har fått visa upp sig, när de väl är ur programmet lägger många ner. Jag är inte en av dom!

De var många bra som jag anser gick till topp 11, men mina två favoriter är helt klart Erik och Tove.

Erik för att han sjunger så j*vla bra och kommer ha en stor framtid inom musiken, och tove för hennes coola stil på scenen och utanför scenen. Det ska bli spännande att följa dessa två, kanske blir de även till att rösta om de börjar dra ihop sig. 

En annan skön sak med Idol är juryn. Den är helt underbar! Anders ÄR underhållning, Laila alltid förbannat snygg och har oftast mest rätt i sina kritiker till deltagarna, alltså hon hyllar de jag gillar och tvärtom! Och Andreas har en sjukt stekig och skön stil som man gärna skulle kopiera. Alla dessa tre är ju väldigt kunniga och har grymma meritlistor bakom sig, inte minst A.Carlsson, riktigt häftigt!

Laddar!

/Stoor 

Dagens Outfit, eller!?

Såhär skulle jag gärna se ut till vardags:



Är de snyggt att gå runt såhär tex på stan? Får den hiss eller diss enligt er?

Lök-dag

Innebär lök-outfit



Tröja: Blueprint
Mjukisbyxor: Sportewa

Varit en trött dag idag. Bättring imorgon, läkarbesök, lunch på stan och på kvällen får vi se.
Lördag blir såklart att se fotbollen men blir lugnt på pilsner-fronten, tyvärr.

Vad har ni för planer för helgen?

/Egget

Danmark-Sverige på lördag!

Dagarna ränas ner, just nu är det ungefär 52 timmar till att Sverige möter lillebror Danmark i den kanske mest dramatiska matchen under 2000 talet. Läget är inte vad det brukar vara. I vanliga fall leder kval kungarna Sverige gruppen med behagligt poängavstånd, i år är man det jagande laget. 1 direktplats och en kvalplats ska fördelas på 3 lag, Sverige, Danmark och Portugal.

Vinner Sverige har de ett gyllene läge att ta hem första platsen, blir det oavgjort/förlust är det stor risk att vi även tappar andra platsen till ett stjärnspäckat Portugal med C.Ronaldo i spetsen, det får bara inte hända. Ett VM utan Sverige kommer inte bli lika intressant även om vårat landslag inte rosat de senaste mästerskapen.

För utan ett Sverige i VM i Sydafrika, kommer mediebevakningen från Svenskt håll minska betydligt, spänningen mellan matcherna kommer trappas ner eftersom journalisterna inte har lika mycket att skriva om när inte vi själva är med, inga att hylla till skyarna, inga att kritisera. Vilket även ger oss mindre information om själva mästerskapet. Så för oss alla som är rikligt intresserad i fotboll vore det bästa om Sverige gick vidare, även om vi håller på andra lag som Henke gör tex. Just för själva mediebevakningen.

På lördag hoppas jag att Sverige ställer upp såhär: (dvs inte alls troligt med tanke på mr Lagerbäck)

Målvakt: A. Isaksson
Backlinje fr H: M.Lustig, O. Mellberg, D. Majstorovic, B. Safari
Mittfält fr H: R. Elm, K. Källström, A. Svensson
Kant anfallare/Mittfältare: H. Larsson, M Berg
Central anfallare: Z. Ibrahimovic

Nu slår vi Dansken!

Signerat Stoor

Gli Azzurri!

Ser faktiskt framemot lördagen och matchen mellan Sverige och Danmark. Brukar knappt följa landslagets matcher då jag tycker dem spelar en tråkig och oftast dålig fotboll men matcher som den på lördag måste man se, måste-match of the year!

Det finns ett annat land som ligger mig närmare hjärtat vad gäller fotboll och det är såklart Italien. Har ingen bra förklaring till detta då dem inte spelar den roligaste eller vackraste fotbollen men ändå, Forza Gli Azzurri!



En italiensk hjälte och vi hoppas alla att han tackar jag till VM!

/Egget

Kalas!

Vår kära vän och vår egna Gavin Degraw Erik Ståhlberg fyllde idag 18 år och det firas såklart med ett kalas hemma hos honom! Det bjöds på fördrinkar, massa tårta och kladdkaka och även sprit för en del.



Välkomstdrinkar!



Erik "Stålmannen" Ståhlberg



Pata
var sugen på Lapin!



Sopsäcken åkte på..



och "Sopsäcken" drog en vals med Anton



Till tonerna av M.J kunde födelsedagsbarnet inte låta bli att dansa



Sen balla det bara ur..

Men än grymt rolig kväll och mycket sjuka grejer hände!
Ska försöka få upp en film imorgon också så håll till godo!

Återigen, Grattis Stålis!


/Egget



Flipsyde - Trumpets

Riktigt skön låt som jag vill bjuda er på denna lill lördag!


Kvällen

Det var någon som kommenterade "för mycket mat, mer smutskastning" och att bloggen var för tråkig.
Kanske ska ta till något sånt för att ge lite mer krydda åt bloggen? Vi får se vad som händer.

Kvällen då i alla fall, ska på födelsedagskalas och kameran åker med så det blir nog lite bilder därifrån!

Vi höres!

/Egget

Ny halsduk i höstrusket!

Kylan slog alltför hårt på mig i helgen så jag öppnade plånboken och köpte en ny halsduk!


/Stoor

LB 23 is back!



Nyss hemkommen från jobbet gick jag in på nba.com och såg att mitt lag Cleveland Cavaliers är tillbaka i säsong efter ett långt uppehåll. Detta betyder att jag nu kan börja se högklassig basket med världens kanske bästa och coolaste idrottare LeBron James, känd som LB 23. I nattens "pre season" match slog man Charlotte Bobcats med 92-87 och laget ser lovande ut inför säsongen! Främste utmanare till "the ring" alltså mästerskapet är Henkes lag LA Lakers, så det blir en hel del käftande om vem som är bäst när det väl drar igång!

Jag är iaf mycket glad över att kunna titta och njuta av den sport jag verkligen skulle vilja vara kung på! Desvärre är jag inte det, så man får göra det bästa av situationen och titta på stjärnorna istället!

LB 23

/Stoor

Is it just me?

Mat är ju ett stort intresse, såklart det är ju gott! Dock verkar jag vara ensam vad gäller en viss del av själva ätandet. Jag frågade runt i min familj om dem gjorde såhär och det gjorde dem inte. Tänkte därför höra med er.

När jag äter måste jag ha en perfekt blandning av allt på gaffeln innan den åker in i munnen. För att ge ett exempel så ni förstår: Jag äter potatisgratäng, en saftig köttbit med bea. Då måste jag alltid lägga på en viss mängd potatisgratäng, för att sedan lägga på samma mängd kött och sedan samma mängd bea. Först då kan gaffeln förflytta sig till min mun och jag kan avnjuta maten. Jag kan t ex inte lägga på potatisgratäng, stoppa in i munnen, lägga på kött, stoppa in i munnen och sen på med bea och in i munnen. Allt måste ske samtidigt och i harmoni!

Är det bara jag som äter såhär?



/Egget

Morgon!

Fick lite bråttom nu märkte jag, ska åka och söka lite jobb och förhoppningsvis få något nån gång.
Har egentligen inget roligt att skriva just nu, en rätt fullspäckad dag idag faktiskt! Kul, det händer inte ofta.

Det blir förhoppningsvis roligare under dagen!

Puss

/Egget


Console



Tipset gick åt helvete, bara en sak att göra..



En tröst-macka! Eller två då..



Komplettera med ett glas mjölk och du har en tröst-måltid!



Ät och känn hur du bli tröstad!



/Egget

Kvällen fortsätter med Wayne´s

Det sägs att Falun har det största Waynes i Sverige för tillfället vilket gillas! Jag har hängt där kanske för många gånger men det går inte att låta bli. Sköna människor inblandat med en lugn och skön miljö kan bara inte slå fel!

Så ikväll drar jag iväg med barndomspolarna och hänger på fiket!



Dagen



Favorit-haket



Adde tycker dock annorlunda..



MJ och Nicke myser



Dagens outfit.
Fotograf: Adde



Adde chillar pungen.

Jo juste, jag och Adde funderar på att starta något eget företag av nå slag, är det någon som har nå bra förslag på vad man kan göra? Stoor du brukar vara en idéspruta!

Händer nu då?

Ett litet The Hills-maraton börjar om en kvart så ska nog se det tillsammans med en kaffe och i pauserna följa hur det går i matcherna jag och Adde har tippat på!

/Egget

Rubrik?

Sitter hemma hos Flåttsson och lirar Mario kart på Wii. Varit på stan nyss och fikat med folk och även tippat. Får se om det inbringar lite cash!

Som sagt så sitter jag inte hemma så det blir bilder lite senare.

Nej det blir roligare inlägg ikväll.

/Egget


Alans version av Kanyes "Can´t tell me nothing"




Alan i filmen "The Hangover" inspereras av Kanye West

Tisdag innebär nya serier!

När Henke mm roar sig på stan i stort sätt varje dag, får jag hitta på egna sysselsättningar när jag är hemkommen från jobbet. Antingen jobbar vännerna eller går i skolan, eller så är dom arbetslösa och orkar inte hitta på någonting när jag väl slutat.

Idag är en sån dag! Tisdag betyder att de flesta serier visar sina avsnitt i USA vilket gör att jag kan roa mig med det en stor del av tisdagen. Är väldigt sliten idag och helgen som var har satt sina spår.. nästa helg blir det defenitivt inge alkohol eller klubben/slittan/etage vad man nu vill kalla det. Det får helt enkelt bli en riktigt lugn helg, det bestämmer jag redan nu.

Jag letar febrilt efter en kamera så även jag kan visa bilder som Henke galant visade i tidigare inlägg, men just nu har jag ingen så de får bli text istället, tråkigt nog.

Samtidigt ville jag passa på att fråga er om det är något ämne ni vill att jag skriver om framöver, så att läsningen blir lite mer intressant? till sist vill jag önska alla en trevlig dag/kväll!

/Signerat Stoor

Planer för dagen

Nu: ska åka och handla mat med mor, vuxenpoäng?

Senare: Stan, Wayne's med MJ, Adde och Flåttsson.

Ännu lite senare: Jadu, det visar sig!

Kameran hänger i alla fall med så förhoppningsvis blir det lite bilder!

Tills dess bör ni läsa http://www.finest.se/farzadramin

Laaaater!

/Egget

Min kväll i bilder



Börjar med makaroner och köttfärssås, redigt med ketchup och ett stort
glas mjölk framför Jay Leno Show på tv.



Efter-maten-kaffe, ett absolut måste! Avnjutes i Starbucks-koppen såklart
och 2½ men på tv.



Livsviktiga saker!



Funderade på vad jag skulle göra efter "knarkandet" och valet föll på
att kika genom flertalet youtube klipp på Louis CK. Betner who?



Efter det var jag på bra humör och vad gör man då? Jo man lägger sig
i syrrans säng och är allmänt jobbig.

Kameran var sen på väg att dö så skyndade mig att lägga in bilderna så ni skulle kunna få ta del av min kväll. Hände inte särskilt mycket efter besöket hos syrran, hon kasta ut mig efter ett tag och jag fick nöja mig med lite
facebooking och slö-tv.

Så vad säger ni om inlägget, hissa eller dissa?

/Egget



Spännande framsida väntar!

Vi håller nu på med en framsida till bloggen då detta saknas för tillfället, det kan ta några dagar men vi hoppas ska kunna leverera en till helgen! Fram tills dess kommer vi fortsätta blogga så mycket som möljligt så att det hela tiden finns något att läsa om!

/Framtidsmännen

Sex on fire



Grymt cool och skön snubbe!

Hittade klippet på Gustaf Ollas blogg som ni hittar här: http://gustafollas.se
En riktigt bra blogg för er som är kost- och träningsintresserade, har själv fått mycket tips där!

Blir troligtvis ett inlägg lite senare som jag skulle vilja kalla "Min kväll i bilder".

Stay tuned!

/Egget

Först var jag skeptisk, nu är det riktigt riktigt bra!



Jag har en polare vid namn Jon som flyttat ner till Linköping för studier, och som vi kanske hälsar på om några veckor. Den grabben tjatade på mig om att se serien "Gossip Girl" som gick på 5an. Han berättade sin beundran för en av karaktärerna vid namn "Chuck Bass". Från en början lyssnade jag inte ens på Jon, jag sa bara att serien verkade kass och att jag aldrig skulle följa den som han gjorde. Jag var väldigt skeptisk till serien till en början. Men sen en dag när jag uppenbarligen hade mycket tid över, lånade jag en box och gav det en chans. Nu några månader senare är jag fast, och speciellt för Chuck Bass som jag anser är själva kungen i serien. Hans klädstil är väldigt "stek" så att säga, vilket gör mig inspererad att ta kavajen till klubben istället för en T-Shirt som kanske är vanligare.

Den stilen de flesta har och framförallt den livsstilen de lever känns så mycket mer intressant än den jag lever i idag. Det händer mycket mer, och de har såklart en stor frihet i att ha mycket pengar men ändå. Serien har fått mig att vilja besöka New York mer än tidigare. Och jag längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt jag kan kolla på.
Så såhär i efterhand kan jag bara tacka Jon för tipset även om jag stretade imot en hel del i början.

Till er som inte följer serien kan jag bara tipsa er att börja kolla, för den är värd en chans!

/Stoor

En måndag avklarad!

Som vanligt steg jag upp kl 05:20 som Henke nämnde i tidigare inlägg, för att ta mig till Borlänge för att jobba. Väl där hade jag en tuff första del på jobbet och en arbetskamrat frågade om jag var "full" fortfarande. Men den enkla förklaringen var att jag helt enkelt var förbannat trött och ögonen rann efter att ha tillägnat en hel del tid ute i knappa minusgrader på morgonen.

När väl Henke hälsade på var jag ute på ett relativt lugnt och skönt jobb, mätaravläsning kallas det, vilket kan vara ganska avkopplande efter lunch. Han åkte sedan iväg för att söka ytterligare jobb, nu håller man tummarna för att han ska få ett, han om nån är värd ett jobb efter allt slit!

Samtidigt vill även jag passa på att tacka er läsare för att ni följer våran blogg och vi blir jätteglada över den positiva feedback vi fått hittils! Skitkul!

Och så vill jag bjuda på en låt som fick sin fart när vi reste till Bulgarien, de flesta av er har säkert hört den, men för de som missat denna partylåt bör trycka på länken!

http://www.youtube.com/watch?v=f_2rrxONlLo

/Stoor

Hard work work



Besökte Stoor på jobbet idag och så här ser han ut när han läser av "något".
Han sliter hårt till skillnad från oss andra, dvs mig.

Har dock hunnit med en lunch med mor på Piacetto och tog en för jävla god caesar-sallad, lite gay varning på att äta sallad men det smaka.

Avnjuter nu en kopp kaffe ur min Starbucks-kopp och funderar på vad jag ska göra resten av dagen.
Tippa kanske?

/Egget

Godmorgon!

Morgonkaffet är bryggt och livet som arbetslös är rätt soft ibland måste jag erkänna. Till skillnad från Stoor som gick upp 05:20 idag för att pallra sig till jobbet så steg jag upp för en halvtimme sen och avnjuter nu kaffet.
Har faktiskt lite ärenden jag lär göra idag, bland annat hade jag tänkt hälsa på Stoor på jobbet så ni får se hur han ser ut in action så att säga.

Sen vill jag bara tacka för den positiva feedbacken och kommentarer vi fått än så länge! Verkligen jättekul och inspirerande. Henrik Malmberg gillar detta, som det hade stått på Fejjan.

Kan väl bjuda tillbaka lite när ni är så snälla och bjuder på lite skratt på måndagsmorgonen.

http://www.youtube.com/watch?v=V5Z_ZducwbQ&translated=1

Louis CK!

Laaater!

Dagens outfit



Ett nytt inslag på bloggen, dagens outfit:

Tjock tröja: Peak Performance
Farfarströja: H&M
Chinos: NN07
Halsband: Presenter, vet ej märken
Klocka: Seiko
I handen: Pappersnäsdukar för mitt rinnande öra
Pose: Elin Kling inspirerad

När vi ändå är inne på mode så tänkte jag och Stoor (?) passa på att tipsa om en av våra vänners bloggar.
Hon är en blivande modell och skriver en väldigt underhållande blogg om sitt liv som student i Götlaborg.
Charlotte Almgren heter hon och ni hittar hennes blogg här: http://chaalm.blogg.se

Det ska påpekas att detta inte alls har skrivits under några som helst hot utan jag ville helt enkelt tipsa er om en bra och intressant blogg.

/Egget

Dags för ännu en vecka i vardagen

Jag sitter nu här och väntar ut helgens sista timmar, dagen har varit väldigt lugn och skön. Efter att ha hämtat pappa med sällskap från tåget har dagen mestadels handlat om tv sittande och dator.

Men imorgon är det återigen tillbaka till verkligheten, jobbet väntar och en ny Måndag hägrar. Veckorna bara försvinner, det är helt sjukt. Och för att inte tala om helgerna, det kändes nyss som att jag satt i bilen på väg hem från jobbet i Fredags och längtade till helgens aktiviteter. Men men de är bara att köra på och göra något minnesvärt av varje helg.

Till sist vill jag hälsa Henke att krya på sig efter sin tuffa period av ständig sjukdom!

Tack för mig, hej! /Stoor

Mange Schmidt - Ledig

http://www.youtube.com/watch_popup?v=AXVCCB582C4

Efter Hammarbys 1-0 seger känner jag mig väldigt glad! Därför bjuder jag på en underbar låt som jag hörde första gången i Måndags! Och som Henke nämnde kan jag heller ingenting om sån där med att få själva videon direkt upp på bloggen (hjälp sökes) så får ni nöja er med en länk.

/Stoor

Väntar spänt på vårat lag



Idag känns det som att de avgörs, både jag och henke är stora fans av Hammarby i fotbollsallsvenskan. Laget ligger sist i år vilket könns mycket tungt då laget varit med i toppen se senaste 10 åren, redan förra året kunde man se lite försämring men i år är det katastrof. En storklubb som Hammarby får bara inte åka ur om allsvenskan ska öka i status. Jag vet att mitt intresse för allsvenskan kommer rasa betydligt om de händer. Då blev plötsligt Superettan väldigt intressant. Jag vet att Henke delar min åsikt i den frågan.

Så just nu håller vi andan för vårat kära lag i matchen mot Brommapojkarna, tre poäng är ett måste!

/Stoor

Ny tröja



Inhandlade en ny tröja igår också, en skön grå tröja att värma sig med i höst/vinter!

Peak Performance 1499:-

/Egget

Blaugrana hacer nos fantasticó

Vilket ungefär betyder "Barcelona gör oss fantastiska". Anledningen att jag tar upp den frasen är min beundran till Barcelonas fotbollslag. Enda sen liten har jag följt dom. Morfar hade varit i Spanien och varit en av 98000 åskådare på Nou Camp och beundrat precis som jag, laget Barcelona. Det han berättade efter resan var så fascinerande att jag som knapp 6 åring fastnade för laget. En äkta Barcelona tröja hänger numera på min vägg från just Nou Camp shopen, köpt av min morfar.

Säsongen har börjat bra för mitt lag, efter fjolårets fantastiska trippel och gåshud efter slutsingnalen i Champions leauge var det bara hatten av för hela laget. Många spekulerar om det är det bästa laget som någonsin beträtt en fotbollsplan, jag vet inte, jag är bara fullständigt fascinerad av allt de gör.

Årets säsong har börjat strålande, efter supervärvningen av vår svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic trodde många att laget skulle bli ännu bättre, vilket även jag tänkte. I skrivande stund ser jag och många andra ut att ha rätt, 5 mål på 8 matcher varav 5 mål på 6 matcher i ligan är väldigt bra med tanke på att han gör så mycket annat för laget, hans oväntade passningar och dribblingar gör honom till den han är. Sammarbetet med Messi är magiskt att skåda, låt det bara fortsätta såhär, gör oss fantastiska.

Undertecknat Stoor

Efter lördag kommer en söndag

Efter en stundtals lyckad kväll på klubben vaknade jag helt ovetande upp i soffan hemma halv 6. Joel låg på andra sidan soffan och vi kunde konstatera att kvällen varit ganska lyckad.

Morgonen har börjat bra! Känner inte av några bakis tecken vilket känns väldigt skönt. Idag är det söndag som sagt vilket betyder jobb för mig halv 7 imorgon bitti. Sakta men säkert smyger den lilla ångestenn fram över att behöva gå upp så fruktansvärt tidigt, men men, man får tänka på de positiva sakerna. 

Idag blir det att hämta Pappa på tågstationen, äta tårta för att fira hans 45 års dag, och kanske hinner man även med en sväng till waynes, vi får se! 

Undertecknat Stoor 

John Blund

Sitter här och funderar på om det inte är sängdags redan, känns lite sådär med tanke på att klockan är 11 och det är lördag. Borde egentligen trycka på "I gotta feelin" och tagga för slittan, men men.

Kanske ska köra ett litet musiktips när man ändå skriver: http://www.youtube.com/watch?v=YDJzB75xx0I&translated=1 Ni får ursäkta att det inte kommer upp en snygg youtube-grej men är väl inte så jävla haj på det här direkt så vi kör ändå. Låten heter "Thank you for nothing" med Kleerup!

Jag förväntar mig ett redigt fylle-inlägg sen Stoor bara så du vet! Om jag inte har någon morgonläsning imorgon bitti är jag grymt besviken.

/Egget


Framtidsmännen!



Jag ville lägga upp en lite roligare bild men Stoor klagade på att alkoholen hade satt sina spår i hans utseende så det fick bli denna. Det är jag till vänster och Stoor höger. I framtiden blir det roligare bilder!

/Egget

En lördag för mig!

Dagen har börjat bra, mendans min kollega tyvärr är sjuk, så sitter jag i morgonrocken med Joel och njuter av livet, det vankas utgång ikväll och drinkarna (piggelindrinkar) börjar blandas. Fotboll på tv gör det inte sämre, synd bara att TV4 inte visar Hammarby-BP som för mig är klart mycket intressantare då mitt Bajen ligger risigt till. Klockan är lite efter 4 och jag känner att kvällen kan bli något riktigt bra.

För er som inte vet har vi en gästbloggare i Mr Z. Han presenterar sig i detta inlägg genom ett speldrag.

Ensam hemma gör saken ännu mer avkopplande, nu blir det soffan med polarna och allmänt njuta av dagen. Vi ses!


Dagens speltips idag är Bordaux borta mot St:Etiene till 1,80 för seger till Bordaux.
Laget imponerar i franska ligan och bör vinna borta, bra odds!

Dagens drag från gästbloggaren Mr Z: Två nyinflyttade öbor räcker inte för Tenerife det blir ändå torsk mot Deportivo. Dagens drag: Deportivo till 2,60.

/ Johan


En sjuk mans lördag

Har nyss varit och tippat med far för att ha något att se framemot under denna lördagseftermiddag. Kanske ska berättas att jag återigen är sjuk och har varit till och från sen den 12e juni för att vara exakt. Dock har vi prövat på något nytt den här gången i form av öroninflammation, tröttnat på halsfluss och bihåleinflammation.

Nog om det, som sagt blir det att följa elitseriematcherna och hoppas dem inkasserar lite cash och efter det äta hemlagad pizza och se en dålig film ikväll.

Vad har ni för planer för kvällen?

Ps. nu lät det som vi har jättemånga läsare, vilket vi verkligen inte har, ville mer veta dina planer Stoor. Ds

Då åker vi!

Ja som ni förstår är jag den andra halvan i den här bloggen, Henrik då, även kallad Egget men det är en lång historia som jag kanske drar lite senare. Jag tyckte att Stoor skötte presentationen av bloggen ypperligt och har väl egentligen inte så mycket att tillägga mer än att det ska bli och se vad skutan ber åt för håll.

Bloggen i sig kommer handla om det mesta, allt från lördagens besök på "Slittan" aka etage till vilken kaffesort jag drack imorse. Det sista lät kanske mindre intressant men jag hoppas vi kommer kunna underhålla er med annat också.

Sen får ni ursäkta vad gäller designen på bloggen men allteftersom kommer vi att fixa den och även tillge er bilder på respektive framtidsman!

Stay tuned!


Tjena! Följ oss i den nya sköna framtida bloggen, häng med!

Fattiga framtidsmän är nu startad! Välkommna! Killen bakom tangentborget heter Johan Stoor. Jag och min goda kollega Henrik Malmberg fick idén att starta en blogg genom att Henrik låg på mig och tyckte att vi borde fixa en, så vi gjorde det, idag. Namnet syboliserar oss själva lite. Vi har precis gått ur skolan redo att ta över världen, upptäcka allt som går att upptäcka. Vi har många år framför oss! Jag är 19 år och bor i Falun. Gick på Lugnetskolan med inriktning idrott. Detsamma gjorde Henke vilket gjorde att vi sitter här nu idag. Vi spelade även hockey som små, jag slutade till slut och la all kraft på fotboll istället, medan han fortsatte och därav hamnade vi i samma klass. Just nu jobbar jag som fastighetsskötare och trivs med jobbet, men en dag ska jag vidga mina vyer och utbilda mig till något riktigt bra och något jag brinner för. Mina intressen är många men för att göra det kort så delar jag upp de i kategorier: Sport, spel, mode, underhållning (från fester till resor till tv serier), och mycket allmäna saker som dyker upp i livet. Detta och en hel del mer är vad bloggen kommer att handla om. Vi hoppas kunna underhålla er så mycket som möjligt och göra våran blogg till en riktigt bra blogg!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0