True Story

Citerar Barney Stinson:

"True story"


/egget

Måndag



/egget

Underbart Barca!



De blev ungefär som jag tippade, Zlatan kom in, dock lite tidigare i den 52a minuten och gjorde det så viktiga 1-0 målet ganska direkt efter ett underbart inlägg från Dani Alves! Han stod precis i linje med backlinjen, kanske nån centimeter åt offside hållet men det är nästan omöjligt att se, framförallt för den assisterande. Och inga protester skedde så jag antar att det var regelrätt.

Ett helt underbart resultat då man efter målen fick Sergio Busques utvisad efter sitt andra gula kort. Båda lagen hade chanser, framförallt Piques nick, messis öppna läge och benzemas skott över från 2 meter dock störd av Pique. Puyol är dagens stora hjälte som räddade Barcelona inte mindre än 3 gånger med fantastiska uppoffringar, imponerande!

Nu ser tabellen bättre ut med Barca i topp, tätt följ av Real och Sevilla.

/Stoor

Halvlek i El Clasicó



Jag ligger spänd i sängen och avnjuter världens största match mellan Barcelona och Real Madrid på Camp Nou. Mitt lag Barcelona har stundtals stora problem i denna match, man kommer inte riktigt till farliga chanser. Mycket tack vare Reals höga och aggesiva press. Samtidigt har Real kontrat på Barca och skapat två riktigt heta chanser, tacka Valdes och Puyol för att dessa inte blev mål. Men som sagt 0-0 i paus.

Jag vill se mer fart och ännu aggresivare Barcelona, byt in Zlatan i 60e minuten för att få in mer tyngd i luftrummet. Utmana Arbeloa och Albiol som har gula kort, utmana Reals vänsterkant ännu mer, där är dom svaga.

Nu vill jag se ett tidigt mål från Barca, får vi de slutar matchen 2-0.

/Stoor

Nosebleed


Zlatan                                   Pinocchio


/egget

Syster väljer samma karriär?



   Paradise-Olinda                          Paradise-Greta

 

Vad är oddsen liksom?

/egget

Jacob Pig?



En gris                                                           Jacob Black



Lite hård kanske men jag tänker på en gris när jag ser honom.
Ny lika-som-bär kommer snart.

/egget

Lika som bär

Kör lite lika som bär-tema idag så kommer att lägga upp folk som jag tycker är lika som bär sen får ni säga vad ni tycker. Första kommer snart!

/egget

Paradise

Alla killar som kikar Paradise Hotel måste hålla med mig om att vi alla ser framemot parceremonierna då vi äntligen får vila ögonen på Tilde Fröling. Tala om MILF! 

/egget

Triwa



Äntligen fixat klockjäveln. Tog sin lilla tid men nu sitter den där den ska!


Får ursäkta för brutalt dåligt bloggande men haft mycket att göra i kombination med att internet inte funkat på ex antal dagar har gjort det omöjligt. Ska komma igång igen nu dock!

/egget

Paradise hotel <3

Denna underbara såpa som bara måste ses varje kväll! Töntigt enligt vissa, underbart enligt mig!

Sköna karaktärer som festar järnet i Mexico, en del snygga brudar man lätt kan fästa sina ögon vid, och ett underbart spel bakom allt det roliga. Pakter, svek, dubbelgångare, förförande ja listan kan göras lång. Det har gått 4 avsnitt tror jag och det är bara början. Lätt värt att stanna uppe en halvtimme till för att titta.

Mina personliga favoriter är dom i grabbpakten + Catja. Cimon måste jag säga glider runt mest och är för tillfället den skönaste!

Om en halvtimme börjar de!

/Stoor

Jag hittade gymmet igen

Utan träning sen i början av September har inte hänt sen tidiga år i mitt liv. Har alltid tränat flera gånger i veckan utan att tänka på hur mycket jag har tränat. Nu när jag har haft 2 månader av ren lathet har allt försvunnit, ingen kondition, ingen styrka, ingen struktur.

Men nu efter en hel del tjat från bland annat Henke har jag börjat gymma igen. Efter första passet fick jag grym träningsvärk att jag inte kunnat gått raklång, smärtan i magen var otrolig vilket gjorde att jag knappt kunde jobba. Sjukt dåligt av mig måste jag säga, snacka om att ha gått ner sig.

Idag hörde Pål av sig och vi körde en gymvända för nån timme sen. Denna gång kändes det bättre och det var roligare. Nu känns de peppande att gå till gymmet och på Onsdag blir det nog en vända till!

/Stoor

Trött

Gudarns vad jag är upptagen känns det som. Eller jobbet tar ju en stor del av dagen sen är det liksom inte så mycket kvar av dagen och eftersom jag äntligen kommit igång med gymmandet så blir det än mindre tid till own-time och bloggen. Kunna mobilblogga vore guldvärt men jag gillar min nuvarande telefon från 96'. Sen lär jag ju underhålla cpet, fast det gillar jag ju så ska inte klaga över det, tvärtom. Nej man lär väl lägga sig med tanke på den kristligt tidiga uppstigning imorgon.

/egget


Lite av en räddande ängel

Tisdagar är dagen då serierna släpps. Det vill säga att direkt jag kommer hem från jobbet så tittar jag på dom. Idag blev det inte som jag tänkt mig, jag kunde helt enkelt inte se avsnitten. Men från ingenstans kommer min kära granne Frida och erbjuder sig att kolla om Big Bang Theory med mig! Efter dom orden kastade jag på mig kläderna och halv sprang upp!

Avsnittet i sig var helt underbart (som vanligt), finns ingen roligare serie som gjorts.

Efter de blev de en hel del snack då vi inte ses lika ofta som tiden på högstadiet och en del av tiden på gymnasiet, men de skall ändras! Så kan väl passa på att tacka frida för att hon stog ut att ha mig med vid våran favorit serie!

/Stoor

Louis CK



Världens roligaste man är på Sverigebesök idag. Hade betalat bra med pengar för att se han!

/egget

Michael Buble - Haven't met you yet



/Stoor

60 på 90 väg...

Idag som många andra dagar lyckas jag hamna bakom trötta och sega bilister som vägrar gasa. Direkt det är minsta lilla regn ute fastnar gasen hos vissa och man kör inte fortare än 80, vilket gör mig irriterad då man oftast har lite bråttom. Idag var som sagt en sådan dag, 60 km/h på 90 väg som är rak och med bra sikt, men som sagt, det regnade ju lite!

En positiv grej är ju att de är helg, vilket gör att man kan sitta uppe och tex kika på när Cleveland lirar inattens NBA vilket känns stek!

/Stoor

Va händer då ikväll?

Ja va händer då ikväll, nån som kan ge ett bra svar?

/Stoor

Sliten sen Managerjobbet inatt

Gårdagen efter jobbet inleddes med Waynes, därefter började en 10 timmars lång FM stund med Pål, Adde och Pat på grand! Det började lite segt med mycket damp och härj innan vi lade ner de och startade med samma lag Manchester City. I skrivande stund börjar det gå bättre, allt började uselt och humöret hos oss alla var inte de bästa då 3 av oss misslyckades rätt rejält i början. Pål gav upp medan vi andra kör på!

Jag ligger 5a med 8 poäng till guldet, hur ser de ut för er grabbar?

/Stoor

JJ 33



Stort!

Notis. Nr 1 på listan är vår förste svensk i NBA.

/egget

....

Sitter och har funderat på vad fan jag ska skriva. Har ingenting speciellt som jag verkligen vill skriva om, därav dessa textrader. De känns rätt meningslöst att skriva nåt, ja sådär halvdant, ni vet.

MEN som Henke nyss skrev så bjder jag gärna till med lite bilder från numera vårat jobb! Så får ni se när vi steker runt i Börlänge;) Man hade väl önskat att Henke jobbade lite och inte kör fast med gräsklipparen så att räddaren i nöden (Jag) får rycka in titt som tätt. Men de är inte lätt om man är ny! haha skämt åsido, imon kör vi stenhårt kl 06:30!

/Stoor

Helt plötsligt..

.. luktar det inte lika mycket urin i Ejendals. Snälla, 4-0 till 4-3 på 3 minuter?

Gust Af Johansson, näta för FIFen nu!

/egget

Det luktar..

.. just nu urin i Ejendals Arena!

/egget


2 kilo extra

Så jävla tjock.. Har precis käkat china-thai med syster och mor eftersom det är min födelsedag idag och herregud vad mätt man blir då, farligt.

Träningsvärken är ju grotesk sen första gympasset men det blir väl bättre så småningom.

Jobbet rullar på tycker jag, liite tungt är det att stiga upp men efter det rullar dagarna på rätt bra tycker. Kan bli en hel del slit framöver, snöröjnings-jouren drar igång ihelgen. Om det blir mycket snö får jag nog räkna med att ha jobbat minst en timme när klockan slår 05.20 och det i vanliga fall är uppstigning. Men det är pengar och det är väl något man är i smått behov av så!

Måste försöka bli roligare på bloggen, kanske kan köra "Min dag i bilder @work?"
Stoor, ställer du upp?

/Egget

Gym och jobb

Känns som det är så mina dagar kommer att se ut framöver. Första gympasset idag på 5 månader, det gick väl.. ja som det bör när man inte gymmat på 5 månader, sjukt dåligt alltså. Men det kommer väl! Nej lär sova, jobb imorgon.

Jag önskar er lite..



/Egget

Skämtsamt på jobbet!

När man kommer in på rasterna hör man alltid nån som härjar och går lös eller skrattar som in i helvete. Därför är de alltid lika roligt att komma in på rasterna eller innan man slutar. Man får sig alltid ett skratt av alla hån, pikar, situationer de "äldre" varit med om under dagen eller livet. Så jag och Henke kan bara luta oss tillbaka och lysssna medan resten står för komedin! Imorgon är det Tisdag!

/Stoor

Nynnar på denna om dagarna..




/Egget

Sunday bloody sunday

Relativt lugn helg, som vanligt får man väl säga. Har inte riktigt råd med utgångar, så spar mig alltid till lönehelgerna och kör då. Nu får jag ju dock ingen lön men ska man offra cash och gå ut så gör man det när alla andra gör det. Men i december, vet dock inte vilket datum Stoor vet du? så trillar första lönen in! Oh god I missed you!

Söndag idag då och jobb imorgon så det blir väl lite av en ångest-söndag men jag ska inte klaga. Ska fixa gymkort imorgon också så man kommer igång med det där, skönt värre!

/Egget

Helgen då?

Helgen som varit har varit lugn och skön.

I fredags såg jag idol med Jonna och tog det som sagt lugnt, kul att se henne!

I lördags vaknade jag upp runt halv 12 och hann knappt vakna innan jag åkte till pizzerian för en frukost med ett gäng grabbar, satt där ett tag för att sen dra oss till stan. Medan dom senare drog och lirade Laser Doom åkte jag och lirade Tv spel samt såg Barcelona matchen hos MJ, de andra drack öl och fortsätte kvällen till Rådhus? Henke har nog mer detaljerad info. Jag däremot försökte lira lite gamla FM osv. Även det en lugn kväll som sagt.

Nu väntar Söndagagen. Den brukar vara hemsk, men idag går jag in med en positiv inställning och hoppas den blir bra!¨

/Stoor

Det finns bara en, Sebastian Eguren



Trots alla motgångar för Bajen denna säsong med nedflyttning och allt vad det innebär, så har jag beställt en matchtröja med Hammarbys kanske bästa spelare under 2000 talet, nämligen Sebastian Eguren.

Så på tröjan kommer de stå Eguren!
                                                          8

/Stoor

Bring it on!

Going to MJ, kick some ass @ fifa and any game you can find on playstation! Wanna see when I do that?!
Check the blog latero, pictures for your pleasure only my friends!

Xoxo Egget.

Hjälp mig

Översätt följande: "Maybe our periods will syncronize", svar vore tacksamt med tanke på att mitt idol sällskap Jonna vägrar berätta det för mig. En exakt översättning då jag förstår innebörden.

mvh/Stoor


Work

Internet har varit helt cp idag, inte funkat alls, därav har jag inte kunnat blogga något. Stora nyheten för dagen är väl att imorgon är det uppstigning cirkus 05.20. Har nämligen fått jobb på HSB i Borlänge, där Stoor jobbar för dagen och han ska ha en stor eloge till att jag fått detta jobb. Han har lagt många goda ord för mig och det är väl egentligen han och hans far jag har att tacka.

Så nu blir det tyvärr extremt lite bloggande om dagarna, vi får helt enkelt köra hårdare på kvällarna och helgerna, men det lovar vi!

Puss
/ Egget

Förbannat sugen på fotboll

Har nu slöat i ca 2 månader utan träning, nu under veckan har jag plötsligt blivit sjukt sugen på fotboll. Numera är man helt ur form, men ska ta tag i allt strax då ett gymkort skall inhandlas. De blir stenhårt gym tills jag hittat ett lag att lira i, men ett första steg är alltid en förbättring!

/Stoor 

Michael spränger mina högtalare

Fixade en topp 11 lista med michael Jackson som numera dunkas på i högtalarna på rummet, tavlor skakar och saker faller, men vad gör de? För övrigt är jag väldigt sliten vilket märks av på bloggen, har inte haft nån tid alls och när jag väl haft några minuter har orken sagt nej. Blir mer fram mot helgen!

/Stoor

Biceps tack

Sådär ja, Svinsprutan tagen. Då är det bara att vänta och förhoppningsvis vaknar jag upp med en sådan här vänsterarm imorgon.



Om inte, då blir det laakarn.

/Egget

Svinsprutan

Är väl det mesta spännande idag typ. Vissa säger att armen kan svälla upp lite, bland annat hört från en "jag fick en extra biceps". Underbart, jag behöver lite extra muskler till mina spaghettiarmar just nu.




/Egget

Tisdagskväll

Champions League, avnjutes tillsammans med ostbågar och o'boy, blev sjukt sugen på det bara sådär.



I skrivande stund har Milan kvitterat på en tveksamt dömd straff av Ronaldinho för att just precis få ett mål bortdömt för en oschyssthet, någon mer som hittade den förutom the ref?



Såhär ska förresten en O'boy drink drickas, mycket klumpar och göttans i botten!

/Egget


@ Piacetto

Jag och mor lunchade på stan idag efter läkarbesöket, som gick bra förresten. När vi var klara reser vi på oss och sätter på oss jackorna, då sker detta:

Random-gubbe: Är ni grabbar klara här?
Jag och mor: Hahah!

/Egget

Forts. Entourage

Jaha, jag hade liksom tänkt att säsong 1 och 2 av serien skulle underhålla mig under hela min tid jag skulle vara hemma efter operationen. Tur att det inte blev någon operation! Har liksom kollat klart på 2 säsonger idag, och då har jag inte nött avsnitten i sträck ens. Och jag skulle vart hemma i en vecka, nästan två hur skulle det ha gått?
Nu lär jag köpa säsong 3 och 4 och ja hur många säsonger det nu finns, sjukt beroende är det. Har alltid haft svårt för att verkligen sätta mig ner och beta av en serie sådär men med Entourage är det svårt att lägga det ifrån sig.

Ari Gold for president!

Juste, spännande möte med överläkaren som ställde in min operation imorgon. Känner mig frisk så ska bli "kul" och se vad han har att säga, om han säger "ingen infektion" så betyder det en sak... träääääääääning! Känns lite nördigt att säga att det men testa 5 månader utan det så ska du se att det är myrornas krig i benen.

Oj, långt inlägg det här blev det då, ska inte plåga er mer!

Sleep tight!



Inte riktigt lika skön som hennes tidigare, but still, It's Gaga.

/Egget

Entourage

Påbörjat mitt maraton nu, får väl säga att än så länge infriar serien alla förväntningar! Riktigt bra och det är ju så att man blir lite avis alltså. Stoor, Flått, MJ, Adde, Pata, vem som helst egentligen, kan ni bli kända så drar vi?

/Egget

Söndags TV!

TV och kanal 5 med Söndag är helt underbart! Det enda jag gillar på Söndagar. Det börjar kl 6 och avslutas halv 11 med min favorit serie The big bang theory. Så mitt råd är att kolla på kanal 5 ikväll!

/Stoor

Cavs maskin är igång!



Efter 2 överaskande förluster i inledningen av NBA verkar nu Cleveland kommit igång på allvar. Två segrar, den senaste i nattens möte mot Charlotte Bobcats. Och med överaskande menade jag inte att Boston som de förlorade mot första matchen är dåliga, tvärtom. De har kanske NBA ligans bästa försvar och med stjärnor som få lag har. Kevin Garnett, Rasheed Wallace, Paul Pierce, Ray Allen och Rajon Rondo. 5 av världens kanske 50 bästa spelare. Det överraskande var istället att Cavs som bara förlorade 2 matcher av 41 hemma just förlorade sin premiär hemma. Man brukar vara oövervinnerliga i Quicken Loans Arena. Sedan följde dom upp förlusten med en ny förlust mot bottenlaget Toronto vilket var än mer förvånande. Cleveland med stjärnor som LeBron James (MVP) (All-Star), Shaquille O´Neil (All-Star), Mo Williams (All-star), Delonte West, Anderson Varejao, Anthony Parker och Jamario Moon. Och då har jag inte nämnt alla.

Nu verkar dock maskineriet vara på gång, efter bländande spel inatt tog man sin första hemmaseger med 90-79 mot Charlotte Bobcats. Man roterade friskt på spelarna och dessa levererade verkligen, fantastiska passningar och följden blev öppna 3 och 2 poängare. LeBron gjorde "bara" 14 poäng vilket visade på en enorm bredd för dagen. Han brukar ligga på 30 poäng eller göra tripple/double doubles titt som tätt. Detta skedde inte inatt. Nu ska det bli riktigt kul att följa Cleveland under säsongen, Cleveland som är mitt favoritlag är en av de stora utmanarna till titelhållande L.A Lakers.

/Stoor

Oväntad poängförlust i Osasuna



93e minuten har gjort mig förbannad många gånger, likaså igår. Barcelona såg ut att ta 3 sköna poäng efter att Seydou Keita gett Barcelona ledningen med 1-0 borta mot Osasuna efter ett fint förarbete av Carles Puyol. Man kontrolerade matchen och skapade chanser. Inte minst när Zlatan skrek åt Messi att passa en helt fri Zlatan men istället valde att försöka lobba in den. Det misslyckades och lite bråk framkom på planen, istället kunde Osasuna genom ett självmål av Piqué göra 1-1 och därmed sno med sig 1 poäng.

Just nämnda Keita har utvecklats oerhört i det offensiva spelet denna säsong, 6 mål som innermittfältare på 7 ligamatcher är riktigt bra! Den tidigare så säkre Yaya Touré får numera slita rejält för att behålla sin plats han numera tappat. Keita spetsar Barcelona ytterligare!

De är nu bara att ta nya tag, man har fortfarande ledningen med 1 poäng så läget ser bra ut såhär i inledningen.

/Stoor

Jonas Jerebko första Svensk i NBA



Basket historia skrevs i Milwaukee inatt! Jonas Jerebko debuterade för sin klubb Detroit Pistons i nattens bortamöte mellan Milwaukee Bucks och Detroit Pistons. Han fick spela 6 minuter och mäktade med 2 returer/boards och fick 2 fouls med sig. Poänglös men är inte tänkt som en poängmaskin utan mer som en stor kille vars främsta egenskaper är defence och stångas under korgarna i det offensiva spelet. Det skall dock tilläggas att han kan göra poäng, 14 poäng i 2 av träningsmatcherna visar att han har potential även där. Matchen då, Jerebkos Detroit förlorade med 96-85 och han var inte nöjd med lagets insats under den andra halvan av matchen, då man tappade ledningen man haft stora delar av första. Laget har börjat dåligt med 1 vinst av 3 möjliga men får dock chans att reparera sig då det är 79 matcher kvar. Det gäller för Detroit att ta sig upp på minst en 8e plats i Eastern Conference för att nå slutspel. Det bör man kunna klara av!

/Stoor

Söndag=Sport

Dagens tema inledde Henke genom att skriva ett välutvecklat inlägg om amerikansk sport. Jag kommer följa samma mönster då jag har mycket sport nyheter att ge er, så ni som är sportintresserade, häng med under dagen!

/Stoor

Kusinen



Sveriges coolaste 5-åring.

/Egget

Sport

Okej, ni som inte är sportintresserade kan nog sluta läsa detta..


Dramatisk avslutning av allsvenskan i fotboll, Brage kvalar till superettan, Fif har börjat vandringen mot division 1, magisk fotboll när Barca och Zlatan spelar, Elitserien i hockey med ett skönare och bättre Djurgården på många år, den engelska fotbollen, Serie A.. Det finns massa sport att följa men det finns ändå ett endaste land som ger mig all den sport jag vill ha och det är såklart United States of America.

Yankees spelar World Series mot Phillies, ska pengarna Yankees lägger ner på spelare äntligen betalas av? A-Rod, Derek Jeter, Alex Teixeira, CC Sabathia, Johnny Damon deras löner spräcker lönetakt i MLB varje år. Men det skiter Yankees i, dom tar hellre böterna dom får för att få behålla sina stjärnspelare. Man jämför ofta Yankees med Real Madrid, fast tio gånger värre.

NBA har precis dragit igång, förra årets segrare och mitt favoritlag Lakers har endast förstärkt sitt lag inför i år. Bort med Ariza och in med Artest. Om Bynum äntligen kan få sitt genombrott kan det mycket väl bli en 11e ring för Phil Jackson och en 5e för Bryant. Största hotet kommer såklart i från Cleveland och stavas Lebron James. Ny radarpartner för iår, gamla MVP-vinnare och Lakers spelaren, Shaquille O'neal. Får se om det kan resultera i James första ring.

NHL rullar på, måste dock erkänna att serielunket i NBA och NHL måste tas bort. Det kan omöjligt vara ett måste att spela 82 matcher på en säsong, för att sedan börja slutspelet. NHL då, favorit laget Ottawa har gaskat upp sig lite från katastrofsäsongen förra året, ut med Heatley och in med Cheechoo och Michalek. Får ses som ett bra byte trots att "Heater" radar upp 50-måls säsonger efter varandra.

NFL, det är första säsongen jag följer. Såg Super Bowl förra året och för er som inte sett det har ni missat världens största sportevenmang. Det finns ingenting som är så stort som Super Bowl, CL-finalen är piss i Mississippi gentemot SB. Lagen jag följer i NFL är då, New England Patriots; Kan vi få se en Brady i -07 klass tack? Fixar han det, vinner Patriots. Minnesota Vikings; 40-årige Brett Farve ser yngre ut än någonsin och med Runningbacken Adrian Peterson kan det mycket väl bli Super Bowl för Minnesota. New Orleans Saints: Kanske ligans bästa anfall? Som jag läste på ett forum, på frågan om vem som är ligans bästa QB av Peyton Manning och Tom Brady kanske svaret är Drew Brees. Sen måste man väl följa båda Manning bröderna och deras framfart, Eli i Giants och Peyton i Colts.

För er som vill hålla lite bättre koll på sporten over there bör läsa:
USA-bloggen
Bjurman's NHL-blogg

/Egget

RSS 2.0