Kvällen som väntar!

Ska snart börja festen till festen till festen så att säga, först lite dricka hemma hos mig, vart är du MJ?!?! Sen mot kvällen ska vi till min granne Frida och säga hej då för ett tag då hon åker/flyttar till Australien ett tag, (vet inte hur länge). Vi har varit grannar sen jag va 3 år så vi har känt varann rätt länge, men de blir nog skitkul där!

Sen bär de nog av till Etage/Klubben, börjar bli grymt taggad redan nu så kvällen ser ljus ut!

/Stoor

Fredag!

Hade en avslappnad och skön kväll igår, man orkar andå inte göra mycket när man jobbat hela dagen. Käkade en delikat måltid med nicke, reynir och frankie, därefter drog vi till mig med sällskap av allan och agge. Vi såg på sommaren med göran! Som är en riktig kung film! Mycket garv med citat som "tjena linnea, de va hingsten från stallet" och "kan du hålla käften tingeling!!"

Sen blev de lite strö tittande på Tv ett tag innan jag drog iväg och hämtade Jonna på nån fest i knoppen, jag lät henne slira runt som ett proffs på Korsnäs gummi för första gången, riktigt kul faktiskt. Sen bjöds jag på te och vi pratade nån timme innan jag åkte hem och gjorde sängen! bra kväll!

/Stoor

JJ med i All-Star Rookies, och Cavs imponerar



Som första svensk i NBAs historia slog sig Jonas Jerebko även in i All-Star laget för rookies, det är sällan skådat att en kille draftad 39a tar sig in bland de 9 bästa redan första året. Mäktigt anser jag!

Tyvärr verkar de inte bli något slutspel för JJ då hans detroit inte är bra för tillfället. Ny torsk inatt med runt 30 poäng.

Ett lag som imponerar är mitt Cavs! Ny seger inatt mot Indiana Pacers med 94-73 och King MVP James imponerade med 2 mäktiga blockningar, lägg därtill 22 poäng, 9 rebounds och 13 assist. Jag la 50 kr på Cavs till oddset 1,40, som hittat anser jag och så blev det.

Härnäst möter Cavs LA Clippers på hemmaplan, lita på att 1an kommer sitta på tipskuponen även då.

/Stoor

Jay Sean ft Lil Wayne - Down



Kör stenhårt på denna nu!

/Stoor

Fredag kväll

Direkt efter jobbet drog jag hem och förberede mig inför agges 20 fest. Skyndade mig dit och fick en fin middag. Vin förekom de en hel del av även om jag höll mig till den numera berömda "piggelin drinken", en av mina egna!

Kl 8 var det godnatt och en Johan Stoor liggandes på August toalett en stund, sen var jag visserligen glad men ganska seg och utnyttjade inte dansgolet till fullo, de blev en mer laid back stil i soffan vilket kan verkas tråkigt men väldigt skönt skall sägas, jag hade mycket trevligt ändå trots min slapphet.

betyg på kvällen en 8 av 10! mycket lyckad!

/Stoor


Skön avslappnad kväll

Jobb imorgon vilket som vanligt betyder slapp söndag. Har inte gjort mycket idag, gjorde mat åt familjen och plockade undan efter men de va väl det enda, annars har jag kollat tv och allmänt chillat.

Just nu ligger jag och avnjuter Barcelona mot Teneriffe där Barca leder med 0-5, Messi gjorde nyligen en riktigt delikatess, titta på de ni som har tid över! De blir även ett till avsnitt Entourage innan läggdags, jäkligt skön och avslappnad kväll! Uppstigning 05:20 imorgon!

/Stoor

Yesterday night!



Efter en skön fika på waynes och en snabb övertalan att hänga med hem till agge och ta sig några bärs började kvällen skönt, en hel del snack och öl dracks, piporna var så tända att brandlarmet gick 2 gånger, kläderna luktar därefter.

Vi drog in till stan där målet var rådhus, när vi fryst arslet av oss och insåg att de va stängt drog vi vidare till banken, där satte vi oss och beställde in en hel del och trevligt umgänge träffade vi på och hade en riktigt kul kväll. Skönt med spontana utgångar måste jag återigen förmedla.

/Stoor

Låtlistan idag!

Ken Ring - Låten för barnen

KISS - Shout it out loud

RUN DMC - Walk this Way

Robbie Williams - Bodies

The Rolling Stones - Satisfaction

Journey - Don´t stop believin

Och min favorit: John Mayer - Free fallin



Nu drar jag och fikar! see ya

/Stoor

Dagens aktivitet

Hit the Gym? or just relax?

Mysa ner sig i sängen med lite Entourage? eller ta tag i sitt liv?

/Stoor


Vad gör man i kylan?

Varför i helevete stack jag ens ut tån igår? de är fan inte mänsklig att gå ca 2 km i -26 grader.. dum i huvudet är man

Gissa




Vem är Mats Alm lik på den här bilden?

/egget

Mäktig video!



/Stoor

Nyår va kung!

Allt började med en drink på morgonkvisten efter ett besök på ica maxi. Det fortsatte med hockey med ett gäng på 7 personer, kallt var det men vinst i sista matchen gjorde det bättre!

Efter en stunds packande blev de bastu hos lindell där vi skulle spendera hela kvällen. Det var varmt som fan men med en öl i handen blev det en riktigt bra början på kvällen, kavajen åkte på och efter detta drog vi igång på allvar. Fler folk började komma och efter några timmar va vi över 25 personer som senare ökade. Det var fullt ös som gällde! Ett jävla härj på dansgolvet, drinkar som blandades, ölglas överallt, glas som var krossade. En del kläder åkte av efter att blivit angripen av 4 vackra damer. Inget att försvara sig i onödan mot, dom fick helt enkelt ryka.

Partyt höll på ett bra tag innan va runt halv 2? 2? ingen aning, drog vidare. Kvällen slutade med en stund hos J efter att ha träffat henne utanför hennes hus, jag fick inte gå hem i kylan för henne utan de blev till att värma sig där ett tag innan jag fick skjuts hem av hennes föräldrar. Mycket trevlig avslutning på en förbannat kul kväll!

 Nu kör vi 2010!

/Stoor

RSS 2.0