Bastun

står i bastun i lokalen med massa mysiga pojkar, några spyor efter ölracet.. vad gör ni?

Bilen

sitter i bilen på väg till mj och i gotta feeling, det går bra nu!

Liveblogg

Tänkte köra lite liveblogg från nyår, får se hur det går!

Nyss: Innebandyturnering, en turnering vi (jag, gurra, eklund och jonsson) borde vunnit men föll på målsnöret.
Nu: Lunch hemma och packa allting.
Sen: Hem till MJ och mysa lite innan vi tar nya tag.

Hörs sen?

/egget

Syskon?

                                                                       


/egget

Humortema

Verkar blivit lite så idag.

Den nya ICA-reklamen

/egget

Du har ju skitit på dig!

Hahah!

/egget

The Swedish House Mafia



Läs mer om dem här

 

Har redan lagt upp dom men tåls att nämnas igen.

/egget

LA Lakers-Cleveland Cavaliers 87-102



Mitt lag med LeBron i spetsen dominerade och spelade studtals ut Lakers i den tuffa bortamatchen mot de regerande mästarna. Skönt att se att Cavs slår alla topplagen i år, det är till slut de som räknas i slutspelet där vi hoppas på klubbens första NBA titel någonsin.

Njut av lite highlights från matchen mina vänner!

/Stoor

Kanske den värsta dagen i livet.

Klev upp 10 i 7 efter 4 timmars sömn på sin höjd. Klädd i strumpor och linne vaknade jag av Henkes sms. Jobb väntade och baksmällan hade tagit sin början. Väl på jobbet började det bra i min lilla holder jag åker runt i. Men sedan började det snöa och allt jag plogat var oplogat efter nån timme, frustrationen spred sig och tröttheten kom sakta. Helt slut, folk i vägen som inte fattade att man ska flytta sig från en plog. Allt gick snett och inte ens tankarna om gårdagen gjorde det bättre.

En ljusning på dagen var dock MJs samtal runt 9 tiden då han berättade lite om kvällen, han var på väg hem genom en ´"walk of shame".

Nu tar vi nya tag och laddar inför nyår!

/Stoor

Kvällen på klubben!

Inleddes vid 2 tiden hos MJ med lite fifa, sms roulette och ölspel. Sms roulette är förjävla kul, och ni som sett showen på aftonbladet vet vad jag snackar om.

När jag och Henke trodde de va lugnt med snöjour dagen efter kom samtalet som förändrade kvällen. Jobb kl 8 (idag) och allt blev förändrat. Den tidigare stegringen med alkoholen tog en vändning och det blev nedtrappning, inte helt utan sakta med säkert.

Väl inne på klubben efter lite bråk med vakten om VIP bordet vi hade så började kvällen ta fart, fullt med folk och jävligt roligt folk. Vissa hade man inte sett på länge så de förgyllde den ytterligare! 4 timmar på Etage med mycket tugg och härj på lilla slutade kvällen med klassikern 701 bussen, var hemma runt 3 och gick bara och la mig, skulle ju upp ca 4 timmar senare(!)

/Stoor

God Jul!

Ja God Jul på er då!

Förhoppningsvis ses vi ute imorgon, tagga!



/egget

Nightmare

Jag tror nog inte att Ivan Vishnevskiy drömde om att göra sitt första (!) mål i NHL såhär.



/egget

Julen är redan jobbig

Mycket slit med julklappar hit och dit, mat och mycket folk väntas. Redan nu 16 st i huset, 5 till väntas imorgon. Denna stress är olidlig men samtidigt charmig, men jag har valt att glida åt sidan och tillbringar hellre min tid idag med er mina vänner! Ensam i mitt rum i sängen med min laptop i högsta hugg, längtan till morgondagen är inte lika stor som för några år sedan, man börjar bli gammal.

Juldagen är mer min stil, det blir utgågng om inget oförutsett händer med vädret, det skall tydligen bara snö på söndag, och tur är väl det. Bord bokat på klubben med Mr Malmberg som ägare. Alkoholen lär bli att ta till verka och kvällen hoppas jag blir grym!

Stoor


Porran

Snacka lite med Porran nyss, för er som inte vet Niklas Porter heter han egentligen och är vår alldeles egna amerikan. Han gick gymnasiet här med oss och har nu flyttat hem en sejour för att lira hockey där.
Ifall så har grabben sjuk otur, varit skadad sen han kom dit i princip och inte hunnit få lirat något än. Grymt tråkigt då han är kung!

Det roligaste var i alla fall berättelsen om bortamatcherna, närmsta lag ligger 8 timmars bussresa bort och bussen är typ från 60-talet, trång, kall och luktar konstigt.

Sen är han tydligen lite av en kändis nu, hans lag är nämligen det enda idrottslaget i närheten så alla vet vilka det är som spelar i laget så folk kommer fram till han på gatan och ber om autografer, hur coolt är inte det?

Vi saknar dig Porran!

/egget

Julstämning

På topp just nu, pepparkakor bakade, glöggen urdrucken, mörkt men snörikt ute, tända ljus, julpyntat i hela huset..

Om det ändå vore så väl! Nej julen är inte det samma längre men that's life. Maten är fortfarande lika god så den ser vi framemot och klapparna och Kalle och Svensson Svensson firar jul. Se där, finns lite att se framemot ändå!

Ursäktar för dåligt bloggande, har ingen ursäkt mer än att jag inte haft så mycket roligt att försöka underhålla med. Sitter dock på lite ideér som kan bli lite spännande läsning.

/ egget

Årets tidigaste uppstigning väntar..

Fick höra att det blir extra tidig uppgång imorgon, snöröjning med start 05:00, dvs uppstigning 04:00. Lite nervöst då det är första gången i en sån maskin, och det väntas ta ca 10-12 timmar. Men men de är bara att köra på!

Resten av dagen är de tänkt att de sista julklapparna ska fixas och en stund på gymmet innan jag lägger mig och sover.

Snart jul också! Och nyår!

2010 looking good

/Stoor

Såhär kul hade jag dock igår!



/Stoor

Men man mår som man förtjänar...



Gårdagen inleddes med fifa hos MJ med lite öl som sällskap, efter en stunds lirande med min och MJs skiva i bakgrunden drog vi vidare med hjälp av Pål till Malin. Väl där drog vi i oss våran delikata mat vi hade med oss och påbörjade förfesten, en massa drickande och en massa härligt tugg tog vi oss ner till Klubben/Etage och spårade ur. Lite svagt minne av stora delar därinne som vanligt men jag vet att jag hade kul! Hamnade till slut i sängen runt halv 4 och blickade tillbaka på en bra kväll! 

Nu mår man som man förtjänar.. 

Noterbart är att frisyren inte spårat ur som den brukar

/Stoor

Poesi

Jag trodde att vi hade något, något speciellt. Inser att detta är över nu.
Du är inte det du en gång var, inte lika efterlängtad, inte lika härlig helt enkelt.

Vi har vuxit ifrån varandra, jag har utvecklats och står inte för samma saker jag gjorde då.
Även om det var härligt och du givit mig många härliga minnen älskar jag dig inte idag som jag gjorde då.
Jag minns ändå tiderna med dig, det var enkelt, roligt och kärleksfullt.

Idag ser jag inte på dig med samma ögon, med samma längtan. Jag antar att vi vuxit ifrån varandra.
Jag uppskattar den tid vi haft men har insett att det aldrig mer kommer bli du och jag.
Varje gång du kommer inser jag hur mycket bättre jag har det utan dig.
Därför säger jag det till dig nu, jag hatar dig snö.

/egget

Dagens trött

Snön


/egget

Tips till t shrits nån?

Tänkte köpa lite T shirts som är lite ovanliga med stora häftiga tryck, inte några vanliga klassiska. Nån som tips om sidor?

Vill ha ny mobil

Min mobil har strejkat och behöver en ny, har kollat in dessa och vill ha nån av dom:




Stoor


JJ 33



Svergies första spelare någonsin i NBA har nu satt sitt namn på kartan även i USA. Jonas Jerebko imponerar stort som rookie. De senaste matcherna har han varit fenomenal och nästan avgjort täta matcher med sitt försvarsspel och viktiga poäng i slutet av matcher.

I nattens match mellan Detroit Pistons och Golden State Warriors vann Detroit med 104-95 och Jerebko var återigen i start femman. Denna kväll blev de mindre speltid, ca 24 minuter, han har de senaste matcherna legat mellan 35-40 minuter. Och det speglades av på statistiken, 6 poäng, 5 rebounds och 2 assist. Men laget tog sin 5e seger i rad och är verkligen på gång, mycket tack vare våran rookie JJ som han kallas i USA.

/Stoor

Glögg

Delade på en flaska glögg igår, hela 2,2% alkohol och jävlar vad full man blev. Sjukt att vi ens fick köpa de då åldergränsen är 20 här i Falun. Gott som fan var de och de kommer bli några flaskor till jul kan tänkas. Då lite starkare kanske då man helt oväntat inte kände av nånting efter 2,2 flaskan:O

/Stoor


Fresh Prince in Bel Air




Alltid gillat Fresh Prince in Bel Air. Men nu idag insåg jag att mitt gillande togs till en ny nivå.
Will Smith är ju absolut magisk i serien!

/egget

I brist på annat

MJ: Du, Etage har ju stäng mellan 3-22 januari!
Jag: Va, fan ska dom göra då?
MJ: Va fan ska vi göra då?!

/egget


Dagens urinering

Haha, Robert Nilsson igen! Förra gången snurra han upp Jonathan Ericsson på läktarn och nu undviker han en tackling från Bryan Allen och Allen dundrar rakt in i Gregory Campbell, hans lagkamrat. That's gotta hurt!



/egget

Humor på högsta nivå!

Kan man lugnt säga. Det finns lite folk (läs: nördar) på flashback som brukar roa sig med facebook bland annat. Nu har några gjort det igen. Dom har börjat att döpa en grupp till "För varje ny medlem skänker vi 3 kr till hjärt- och lugnfonden". Sen har då medlemmarna börjat rulla in och är nu upp i cirka 80 000. Då byter dom namn på gruppen till "Avskaffa kvinnors rösträtt!". Så helt plötsligt ser det ut som att nästan 80 000 personer vill avskaffa kvinnors rösträtt.

Alla som inte tycker detta är kul borde önska sig lite humor i julklapp!

Se det här

/egget

Skattebetalarnas skattebetalare

Måste ju ändå vara Stefan Persson, H&M's VD. Killen betalar 797 (!) miljoner kronor skatt om året! Nog för att han är en hyfsad månadslön och årslön men det lär ju ändå svida lite grann när 797 miljoner går direkt till storebror.
Enligt en sammanställning har Stefan Persson bidragit med 4,4 miljarder kronor de senaste tolvåren till statskassan. Undrar hur många arbetslösa som går på A-kassa han finansierar själv?




/egget

Söndagskvällar

Hela dagen går det njutbara tv program att ta del av! För att ta årets citat i Mammas pojkar då Julia säger "jane kanske är rolig att ligga med en gång medan jag är perfect girlfriend material" lägg därtill en stockholmsröst till en blond tjej så har du nåt att lyssna på.

Kvällen fortsätter med program som gossip girl, vem kan slå filip och fredrik och avslutas med paradise hotel;) Paradise som för övrigt är bättre än någonsin, det händer nånting hela tiden. Stekare och snygga tjejer finns det gott om, kan de bli bättre?

/Stoor

The greatest KB 24



/egget

Wtf?!



Har Calle blivit av med oskulden?

/egget

Även idol för mig

Tove eller Erik, Erik eller Tove vem skulle vinna finalen? De va de enda som iaf fanns i mitt huvud innan dagens chock. Visst jag ska inte heller ta nåt från Calle som är grym, men de andra två är ju så jävla mycket bättre!

Erik va outstanding, Tove var elegant.

Låtutdelingen va helt sjuk, Erik och Calle fick låtar som var skrivna för dom själva medan Tove fick en trött låt vid namn "can´t get you out of my head" som plågade en redan som barn. Att hon sedan gjorde den låten grymt intressant beror bara på henne, inte låten. De va ju henne man tittade på, henne man lyssnade på. Sån jävla cool och snygg tjej hittar man bara inte! Sen gjorde hon sin andra låt riktigt jävla bra, galet! Men det räckte inte.

Nu blir de en final som enligt många är klar. Erik ska bara vinna, han är bäst, alltid varit. Även om jag hållt honom som 2a i favoritskalan. Det blir säkert jämt, men jag hoppas en större del av befolkningen förstår vilken stjärna han är och låter honom vinna!

Nu blev de ingen drömfinal, känns nästan skönt att man har snöjour.

/Stoor


Idol

Skönt att ha en blogg så man kan skriva av sig lite.. För det första var det ofattbart att Erik fick sjunga igen, driver ni? Killen är ju bättre på exakt alla punkter! Skönt att ha han i final för den vinner han, å andra sidan kanske det är nå dåligt? Jag menar se hur det gått för andra vinnare av idol och se hur det gått för tvåorna. Men men, det är nästa vecka det.

Kan hålla med om att Tove inte var nå jättebra idag men det hela börjar ju med låtarna. Calle får sjunga sin absoluta favoritlåt, killen har till och med spelat in låten tidigare och han sjöng den i sin audition för Idol, jag menar killen är ju för fan den här låten! + att det är en klassiker, vem fan gillar inte "Walking in Memphis" liksom? Vilken låt får Tove då, jo Kylie Minogue's "Can't get you out of my head".. Vem fan gillar den? Det är ju en av de sämsta låtarna jag hört i hela mitt liv. Hatar den något så innerligt. Och sen säger Bagge innan att det är en svår låt för att den är lite intim och svår att förmedla till en stor publik. Ja och så ger dom "Walking in Memphis"  till Calle som vem som helst skulle kunna dra av på en stadio och den skulle ju rocka.

Sen vet jag inte vad för folk som gillar Calle? Kan inte sticka under stolen med att killen sjunger bra, fast tyckte inte det var särskilt bra idag men, hur fan rör sig killen? Glömde han skita innan eller? Använder han botox? Gillar han "Jokern" i Batman eller? Stel som fan när han rör sig, ser ut att ha ont när han sjunger.. Vem vill se han på scen liksom? Så jävla obekväm kille!

Aja Erik tar hem det ändå nästa vecka så och så sätter vi några ord som beskriver det:

Inga konstigheter.


/egget

VM-grupper

Grupp A: Sydafrika, Mexico, Uruguay, Frankrike

Grupp B: Argentina, Sydkorea, Nigeria, Grekland

Grupp C: England, USA, Algeriet, Slovenien

Grupp D: Tyskland, Australien, Ghana, Serbien

Grupp E: Holland, Japan, Kamerun,Danmark

Grupp F: Italien, Nya Zeeland, Paraguay, Slovakien

Grupp G: Brasilien, Nordkorea, Elfenbenskusten, Portugal

Grupp H: Spanien, Honduras, Chile, Schweiz


Förståelse till Wernbloom med mera



Fick tips om att det snackades FM på Laul Calling idag, mitt favoritspel som man många gånger älskat och hatat! Igår var datorn nära att flyga in i väggen, några dagar innan låg jag i sängen och myste med en drink över mina framgångar på spelet;)

Wernbloom förklarade i en intevju att Palermo som han spelade förlorade guldet på målskillnad, och att han i bussen på väg till match fällde en tår. Man känner igen sig och jag ge full förståelse till detta, man blir helt enkelt olika personer om man vinner eller förlorar, töntigt enligt många, men det finns några som även håller med mig. FM for the win.

/Stoor

Nära krocken upplevelse!

Dagens väder gjorde dagen till en rolig men samtidigt livsfarlig dag. Årets första riktiga snöfall och ishalka gjorde att min bil blev "på glid". Däcken är usla, min koncentration när jag kör på jobbet är usel osv. Tänker på 100 saker samtidigt och går det desutom förbi nån intressant tjej är det kört, blicken bort från vägen händer alltför ofta. 

Idag va jag nära att krocka 3 gånger, pga de halkiga underlaget, men man klarade sig och ska vara nöjd över de. 

Henke kom och hälsade på så vi tog en sladdrunda förbi mina kvarter på jobbet och visade runt lita vad som komma skall.

Ikväll blir ögonen återigen fästa vid något intressant. 

/Stoor 

Dagens urinering



Hur smakar korven Ericsson?

/egget

Dagens "trött"

Statusuppdateringar på facebook om svinsprutan
Like anyone really cares?

/egget

Twilight for men

Nu när alla tonårsflickor drömmer våta drömmar om Edward och Jacob och resten av vampyrerna så borde det väl inte vara mer än rätt att vi killar också fick det?

Tarantino ring dessa och släng ihop någon halvtaskig rulle, så länge dom är med, tack på förhand!









/egget

Spot on!

Kunde inte ha sagt det bättre själv!

Farzad Nouri om Kent

/egget


Hur man äter fisk och potatis-lektion

 Före:




Efter:



/egget


Hur man äter fisk och potatis

Kommer en lektion i det om ett tag!

/egget

Dagens konstaterande

Fotboll är ingen publiksport. Skidskytte är ju till och med roligare. Om man inte tippat på matchen i fotboll det vill säga, då är det nog det roligaste som finns.

/egget


Dagens tanke

Alla som säger "åh, det är världens bästa serie" utan att ha sett Entourage är dumma i huvudet.

/egget

Dagens känsla

Ha ont i huvudet, tryck i dig värktabletter, somna och vakna utan huvudvärk.
Känslan är obeskrivlig!

/egget

RSS 2.0