Nyår va kung!

Allt började med en drink på morgonkvisten efter ett besök på ica maxi. Det fortsatte med hockey med ett gäng på 7 personer, kallt var det men vinst i sista matchen gjorde det bättre!

Efter en stunds packande blev de bastu hos lindell där vi skulle spendera hela kvällen. Det var varmt som fan men med en öl i handen blev det en riktigt bra början på kvällen, kavajen åkte på och efter detta drog vi igång på allvar. Fler folk började komma och efter några timmar va vi över 25 personer som senare ökade. Det var fullt ös som gällde! Ett jävla härj på dansgolvet, drinkar som blandades, ölglas överallt, glas som var krossade. En del kläder åkte av efter att blivit angripen av 4 vackra damer. Inget att försvara sig i onödan mot, dom fick helt enkelt ryka.

Partyt höll på ett bra tag innan va runt halv 2? 2? ingen aning, drog vidare. Kvällen slutade med en stund hos J efter att ha träffat henne utanför hennes hus, jag fick inte gå hem i kylan för henne utan de blev till att värma sig där ett tag innan jag fick skjuts hem av hennes föräldrar. Mycket trevlig avslutning på en förbannat kul kväll!

 Nu kör vi 2010!

/Stoor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0