Sport

Okej, ni som inte är sportintresserade kan nog sluta läsa detta..


Dramatisk avslutning av allsvenskan i fotboll, Brage kvalar till superettan, Fif har börjat vandringen mot division 1, magisk fotboll när Barca och Zlatan spelar, Elitserien i hockey med ett skönare och bättre Djurgården på många år, den engelska fotbollen, Serie A.. Det finns massa sport att följa men det finns ändå ett endaste land som ger mig all den sport jag vill ha och det är såklart United States of America.

Yankees spelar World Series mot Phillies, ska pengarna Yankees lägger ner på spelare äntligen betalas av? A-Rod, Derek Jeter, Alex Teixeira, CC Sabathia, Johnny Damon deras löner spräcker lönetakt i MLB varje år. Men det skiter Yankees i, dom tar hellre böterna dom får för att få behålla sina stjärnspelare. Man jämför ofta Yankees med Real Madrid, fast tio gånger värre.

NBA har precis dragit igång, förra årets segrare och mitt favoritlag Lakers har endast förstärkt sitt lag inför i år. Bort med Ariza och in med Artest. Om Bynum äntligen kan få sitt genombrott kan det mycket väl bli en 11e ring för Phil Jackson och en 5e för Bryant. Största hotet kommer såklart i från Cleveland och stavas Lebron James. Ny radarpartner för iår, gamla MVP-vinnare och Lakers spelaren, Shaquille O'neal. Får se om det kan resultera i James första ring.

NHL rullar på, måste dock erkänna att serielunket i NBA och NHL måste tas bort. Det kan omöjligt vara ett måste att spela 82 matcher på en säsong, för att sedan börja slutspelet. NHL då, favorit laget Ottawa har gaskat upp sig lite från katastrofsäsongen förra året, ut med Heatley och in med Cheechoo och Michalek. Får ses som ett bra byte trots att "Heater" radar upp 50-måls säsonger efter varandra.

NFL, det är första säsongen jag följer. Såg Super Bowl förra året och för er som inte sett det har ni missat världens största sportevenmang. Det finns ingenting som är så stort som Super Bowl, CL-finalen är piss i Mississippi gentemot SB. Lagen jag följer i NFL är då, New England Patriots; Kan vi få se en Brady i -07 klass tack? Fixar han det, vinner Patriots. Minnesota Vikings; 40-årige Brett Farve ser yngre ut än någonsin och med Runningbacken Adrian Peterson kan det mycket väl bli Super Bowl för Minnesota. New Orleans Saints: Kanske ligans bästa anfall? Som jag läste på ett forum, på frågan om vem som är ligans bästa QB av Peyton Manning och Tom Brady kanske svaret är Drew Brees. Sen måste man väl följa båda Manning bröderna och deras framfart, Eli i Giants och Peyton i Colts.

För er som vill hålla lite bättre koll på sporten over there bör läsa:
USA-bloggen
Bjurman's NHL-blogg

/Egget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0